Kalifiye elaman sıkıntısı yaşıyoruz

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Muhittin Kaya, Organize Sanayi Bölgesi ve mobilya sektörü hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

“Kalifiye elaman sıkıntısı yaşıyoruz”

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Muhittin Kaya, Organize Sanayi Bölgesi ve mobilya sektörü hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

KAYA : “OSB GÜN GEÇTİKÇE GÜÇ KAZANIYOR”

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Muhittin Kaya, Organize Sanayi Bölgesinin gün geçtikçe gelişmeye davam ettiğini ve Elazığ’ın teşvikte 4. bölgeden 6. bölgeye alınmasıyla birlikte OSB’nin hak ettiği yere geleceğini belirterek 1 Kasım’da Ak Parti’nin tek başına iktidar olmasıyla birlikte Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’ın da istikrarına devam edeceğini söyledi.

OSB işletmelerinin ciddi anlamda reklama ihtiyacı olduğunu ifade eden Muhittin Kaya, Elazığ’ın gelişme noktasında yakalayacağı ivmeyle Elazığ’da ikinci bir organize sanayinin kurulacağına inançlarının tam olduğunu belirtti. Kaya, Elâzığ’ın en büyük sorunları arasında yatırımcı çekememesi olduğunu, bu dezavantajıda Elazığ’ın siyasilerinin, bürokratlarının çözeceğini belirtti.

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Suat Öztürk başkanlığında düzenli olarak toplantı yaptıklarını ifade eden Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Muhittin Kaya, toplantılarda OSB’yi ilgilendiren tüm konuları konuştuklarını, bunun yanında Elazığ’ın sorunlarını konuşarak siyasilerle görüş alış verişinde bulunduklarını söyledi.

KAYA: OSB’DE KALİFİYE ELAMAN SIKINTISI YAŞIYORUZ”

Muhittin Kaya, mobilya sektörü hakkında bilgiler vererek tüm sektörlerde olduğu gibi mobilyacılık sektöründe de kalifiye elaman sıkıntısı yaşadıklarını ifade etti. Elazığ Organize Sanayi Bölgesi yönetimi olarak kalifiye elaman yetiştirmek için çalışma yürüttüklerini belirten Kaya, Dünya’da ve Türkiye’deki mobilya sektörünü çok iyi takip ettiklerini bunun için sürekli olarak seminer ve fuarlara katıldıklarını söyledi.

MUHİTTİN KAYA: “MOBİLYACILAR SİTESİ ELAZIĞ İÇİN BİR ŞANS”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın büyük katkılarıyla kurulacak olan Mobilyacılar sitesinin Elazığ için büyük bir şans olduğunu belirten Muhittin Kaya, Sitenin kurulmasıyla birlikte dağınık şekilde olan mobilyacıların tek çatı altında toplanacağını, birlik ve beraberliğin olacağını söyledi.

Kaya, “Mobilyacılar Sitesi’nin kurulma çalışmalarında emeği geçen başta değerli Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz'a, Elazığ Mobilyacılar Derneği Başkanı Cemil Platin ve Mobilyacılar Derneği yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.

13 Ara 2015 - 18:18 - Ekonomi

Mahreç   Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.