Polis Okulu'ndan kan bağışı

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri kan bağışında bulundu.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri kan bağışında bulundu.

Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri Polis Haftası kutlamaları kapsamında kan bağışında bulundu. Türk Kızılayı yetkilileri tarafından açılan stantlarda kayıt yapan öğrenciler daha sonra kan verdi.

Okul Müdürü Nurettin Önsoy, Türk Kızılayı yetkililerine katkılarından dolayı teşekkür ederek, "Kızılay son yıllarda ülke içi ve dışında iyi hizmetler veriyor. Ülkemizde ne kadar vatandaşımızın yanında olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda çeşitli ülkelerde yardıma muhtaç insanların yardımına koşuyor. Bu da bizim ülkemizin ne kadar güçlü ve yardımsever olduğunu bize gösteriyor. Kızılay eliyle bunu görüyoruz. 170. kuruluşunu kutladığımız teşkilatımızın, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında bugün öğrencilerimiz kan bağışında bulundu. Kızılay'ın yaptığı bu anlamlı hizmetlere karşılık bizim de bir katkımız olsun dedik. Bu ülke için canımızı seve seve veriyoruz. Kanımızı da Kızılay'a seve seve Zülfü Ağar polis Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizle vermek istedik. Her üç ayda bir kan veriyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından Önsoy ve öğrenciler kayıt yaptıktan sonra kan bağışında bulundu.

09 Nis 2015 - 16:16 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.