'Seçimden alnımızın akıyla çıkacağız'

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu, başkan yardımcıları Osman Timurtaş, Mahmut Nazırlı, Mahmut Sami Mallı ve Samet Özdemir, cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili düşüncelerini öğrenmek ve çalışmaları yerinden öğrenmek için Elazığ'a geldi.

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu, başkan yardımcıları Osman Timurtaş, Mahmut Nazırlı, Mahmut Sami Mallı ve Samet Özdemir, cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili düşüncelerini öğrenmek ve çalışmaları yerinden öğrenmek için Elazığ'a geldi.

Çubukcu ve heyeti ilk olarak Keban ilçesinde görüşmeler gerçekleştirdi. Keban Belediye Başkanı Fethiye Demir ile görüşen Çubukcu Keban’ın cumhurbaşkanlığı seçiminde nabzının nasıl olduğunu ve Keban’ın geçmiş tarihi hakkında bilgiler aldı.

Çubukcu ve ekibi daha sonra Elazığ belediye başkanı Mücahit Yanılmaz 'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Elazığ Milletvekili Şuay Alpay'da katıldı. Yerel seçimlerde Elazığ’da iyi bir oy alındığını ve bundan dolayı tüm teşkilata ve Başkan Yanılmaza tebriklerini söyleyen Çubukcu cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Elazığ’dan bekledikleri oy oranının en az %70 olduğunu söyledi. Yanılmaz da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hedeflerinin Türkiye birinciliği olduğunu vurguladı.

Ziyaretlerin ardından Zafer Çubukcu Elazığ Ak Parti Gençlik Kollarının tüm teşkilatlarının katılımıyla Belediye Kültür Merkezinde bir söyleşi gerçekleştirildi. Açılış konuşmasının yapan Gençlik Kolları Hasan Murat ÖZ Gelen herkese teşekkür etti. Göreve geldiklerinden beri yaptıkları faaliyetleri anlatan bir sinevizyon gösterisi yapıldı. Ardından İl Başkanı Ejder AÇIKKAPI ve Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ kısa birer konuşma gerçekleştirdiler ve söyleşiye geçildi. Söyleşinin konusu Türkiye’nin yakın siyasi tarihi, Gezi olaylar ve cumhurbaşkanlığı seçimiydi. Çubukcu’nun açıklamalarından satır başlıkları şöyleydi; "Eskiden Adnan Menderes'e yapılan suçlamalar şimdi aynı şekilde başbakanımıza yapılıyor. Başbakana her yerde hakaret edenlerin sonra ardından çıkıp başbakan diktatör demelerinin ne kadar saçma olduğunu tüm dünya görüyor. Eskiden hizmet edenlere yapılan kirli tezgahlar aynı şekilde günümüzdede başbakanımıza yapılıyor. O zaman 1. köprü yapılmasın diyenler bugünde 3. köprüye hayır diyor. Neden mi yıllardır bir şey yapmayan muhalefet partileri ile AK Parti hizmetleri arasındaki fark çok açılıyor diye.

Geçtiğimiz yıl Gezi olayları diye birşey yaşadı bu ülke. Ülkenin sözde Aydınlar sahilde ayaklarını denize doğru uzatarak sosyal medyada gençlerimizi kışkırttı ve sokaklara döktü. Sözde doğa sevdalıları ülkeyi savaş alanına çevirdi otobüsleri yaktılar yolları yıktılar. Ağzımızla kuş tutsak yayın yapmayan medya kuruluşları sürekli yanlı olarak canlı programlar yaptılar. Başbakanımız en sonunda bunlarla görüşmek istedi adları Taksim Platformuymuş. Başbakandan 3. köprüyü, Kanal İstanbul’u, Nükleer Santralleri, Havaalanını yapmayın diye istekte bulundular. Zaten amaçlarının agaç olmadığını bildiğimiz geziciler bu isteklerinin ardından arkalarına bakarak gittiler ve çok şükür ki geçtiğimiz gün bu havaalanının temellerini attık.

Yıllarca başörtüsü siyasi simge dediler kızlarımızı okutturmadılar. Yeşil parkalı komünistler, ülkücü bıyıklı erkekler siyasi simge taşımazken başörtülü bayanlarımızı siyasi simge ile suçladılar çünkü amaçları başkaydı. Merve Kavakçı Başörtüsü ile meclise girdi orada da tepki verdiler. Siyasetin en yoğun olduğu mecliste siyasi simge dedikleri başörtüsüne tepki verdiler. Allaha şükür artık bunu da kaldırdık.

Son zamanlarda da bir çatı aday terimi çıktı. 80’lerde birbirlerini sağcı solcu diye öldüren iki kanat bugün nasıl oluyor da aynı çatı altında birleşiyorlar anlamak zor. Yoksa o zaman sizlere silah verip ülkede kaos çıkarın diyen abileriniz başbakana olan sevgi günden güne artınca birleşin mi dedi bu sefer. Allah’ın izniyle AK Parti bu seçimde de alnının akıyla çıkacaktır."

09 Haz 2014 - 19:13 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.