Açık hava sinema günlerine yoğun ilgi

Şehrin her mevsim en gözde mekanı olan Kültür Park, Yeşilçam severlerine ev sahipliği yapıyor.

Şehrin her mevsim en gözde mekanı olan Kültür Park, Yeşilçam severlerine ev sahipliği yapıyor.

Elazığ Belediyesi ve Elazığ Sinema Derneği iş birliği ile ücretsiz olarak düzenlenen ‘Açık Hava Sineması Nostalji Film Günleri’, bayram tatilini değerlendirmek üzere il dışından gelenlerin ilgisini gördü.

Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği ve Türk sinemasının en çok izlenenleri arsına yerleşen "Babam ve Oğlum" filminin gösterildiği Kültür Park Amfi Tiyatro özellikle il dışından gelen doldu. Kadın ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği alanda Ertem Eğilmez'in yönettiği "Hababam Sınıfı" da gösterime girdi.

"KÜLTÜR-SANAT FAALİYETLERİNİ ARTIRACAĞIZ"

Şehrin alt ve üst yapı hizmetlerinin yanında bir de kültür-sanat faaliyetlerini artırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Yanılmaz, vatandaşların verimli ve kaliteli vakit geçirmeleri için gerçekleştirdikleri etkinliklere tüm vatandaşları davet etti.

26 Ağu 2018 - 12:04 - Kültür-Sanat

Mahreç   Kültür-Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.