Şekeroğlu, Sanatta 35. yılını doldurdu

Usta oyuncu uzun bir aradan sonra İstanbul Bağcılar kültür merkezinde sevenleriyle buluşarak izleyicilerine "sanatta 35.yıl"adlı (stand-up) özel bir gösteri sundu.

Elazığlı Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Abdullah Şekeroğlu, sanat yaşamında 35 yılını doldurdu. Usta oyuncu uzun bir aradan sonra İstanbul Bağcılar kültür merkezinde sevenleriyle buluşarak izleyicilerine "sanatta 35.yıl"adlı (stand-up) özel bir gösteri sundu.

İstanbul, Bağcılar ilçesi belediye başkanı Lokman ÇAĞRICI'nın kendisine ücretsiz tahsis ettiği kültür merkezi salonunda gerçekleştirdiği gösteriyi İstanbul Dersadet Elazığlılar Derneği düzenledi.

Gösteri sonunda Dersadet Elazığlılar Derneği Başkanı Asım Gürgöze Sanatçı Abdullah Şekeroğlu'na,s anatının 35.yılı onuruna birde plaket taktim etti.

İzleyenlerini kahkahaya boğan tiyatro ve sinema sanatçısı Abdullah Şekeroğlu'nu gecede Başta Elazığ dernekler Federasyonu (ELFED) başkanı Faik İçmeli ve yönetimi olmak üzere, Dersadet Elazığlılar derneği Başkanı Asım Gürgöze ve yönetim kurulu üyeleri, Fındıkzade Elazığlılar derneği başkanı Mehmet Demirbağ ve yönetim kurulu üyeleri, Zeytinburnu Elazığlı iş adamları derneği başkanı Nezir Güler ve yönetim kurulu üyeleri, Eminönü Elazığlılar derneği başkanı Lokman Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Fatih ilçesi nüfus müdürü Rabia Babaoğlu ,Başta Murat Denizhan ve Ahmet Akarsu, Bekir Döndü olmak üzere, genç iş adamları, sanatçı arkadaşları Ömer Çapar, Mehmet Yıldırım, Mehmet Yağlı, Mehmet Demirbağ, Ender Balkır, Nihat Baydar, Cumali Atilla ve çok sayıda sevenleri yanlız bırakmadılar.

Gecenin açılışında seyircilere mükemmel ötesi bir folklör gösterisi sunan "Fındıkzade Elazığ derneği Halk oyunları topluluğu gençleri de bu özel gecede sanatçı ağabeylerinin yanında oldular.

19.Kasımda Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür Merkezinde gösteri yapacak olan Abdullah Şekeroğlu 29.kasımda Malatya'da, Aralık ayı içerisinde Antalya'da hayranlarıyla buluşacak.

"sanatta 35.yıl"Özel showuyla ilgili olarak Abdullah Şekeroğlu yaptığı açıklamada: "Uzun bir aradan sonra sahne almak ve muhteşem seyircilerimin önüne çıkmak; doğrusunu söylemek gerekirse beni olağanından daha çok heyecanlandırdı ve gururlandırdı. İnsanı güldürmek gibi dünyanın en zor mesleğini ve misyonunu üstlenmiş bulunmaktayım. Biliyorsunuz hele hele bu zamanda insanları güldürmek çok zor. Ben de o güzel insanları bir iki saatliğine olsun dertlerinden, sorunlarından uzaklaştırabiliyor, yüzlerine en azından bir tebessüm indirebiliyorsam ne mutlu bana. Beni bu özel gecemde yanlız bırakmayan, onurlandıran tüm sevenlerime teşekkür ediyorum." dedi.

14 Kas 2014 - 10:45 - Kültür-Sanat

Mahreç   Kültür-Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.