Gürsel Erol: 'Farklı bir göreve talip olabilirim'

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Partisinin il danışma kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, “Birkaç ay içerisinde Türkiye’de farklı bir göreve talip olabilirim” dedi.

CHP Elazığ İl Teşkilatı, Danışma Kurulu Toplantısı düzenledi.

Toplantıya teşkilat üyelerinin yanı sıra CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Partisinin il danışma kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, “Birkaç ay içerisinde Türkiye’de farklı bir göreve talip olabilirim” dedi.

Milletvekili Erol, bu görevinin vizyonu, yaptırım gücünü, insanlara sahip çıkma anlamında yetkilerini, arttıracağını söyledi.

Türkiye’de yeni bir hikaye yazabileceklerini vurgulayan Erol, “Bunu Genel Başkanlık olarak nitelendirmeyin, öyle bir niyetimiz, öyle bir haddimizde yok. O farklı bir görevdir ama farklı beklentilerimiz, farklı siyasi görüşmelerimiz var. Olabilir, şu anda onunla ilgili daha netleşen bir durum olmadığı için sadece ön bilgi vermek istiyorum. Ama bilin ki eğer ben her zaman hayatında risk alan, aldığı riskler doğrultusunda da başarıyı yakalamış birisiyim. Hiçbir seçimden korkmadım. Umutsuzluğu, çaresizliğin, başarısızlığın olduğu her yerde göreve talip oldum ve başardım. Yeni bir görev verilebilir bize, yeni bir görev alabiliriz. Daha etkili, daha aktif daha faal bir görev olabilir. Türkiye’de yeni bir hikaye yazabiliriz. O netleşsin, daha tam netleşmedi, netleştiği zaman birkaç ay içinde konuyla ilgili önce örgütümüze geleceğiz. Örgümüz desteğini alarak gideceğiz, o görevlere aday olacağız” dedi.

MEVCUT BİNAYA TAMİRATLA GEÇEBİLİRİZ

CHP’nin yeni il binası ile daha modern bir ortamda hizmet verdiğinin altını çizen Gürsel Erol, “Bizim orayla ilgili yeni bir planlamamız var, bir proje çizdik. Daha böyle modern bir ortamda, daha çağdaş bir ortamda çalışma ortamının sağlanmasıyla ilgili yeniden projelendirdik orayı. Tabi onun maliyeti biraz yüksek çıktı. Yaklaşık 600 bin lira civarında bir fiyat çıktı. O da döviz yükselişi olmadan önceki fiyatlardı. Tabi haliyle o da yansıyabilir ama yapmışken kalıcı bir şey yapalım. En azından 25-30 daha parti artık bir bina sorunu yaşamsın diye onunla ilgili bir gecikme oldu. Yoksa mevcut binaya ufak tefek tamiratla geçebiliriz. Ama daha detaylı, daha kapsamlı, daha kullanılır olması için böyle bir süreç bekliyoruz” şeklinde konuştu.

ORMANLAR HEPİMİZİN MİLLİ SERVETİ

Sosyal medyada Tunceli’de yangın çıktığı yönünde yapılan paylaşımların gerçeği yansıtmadığını anlatan Gürsel Erol, “Hozat’ta bir orman yangını olduğu, bununla ilgili sosyal medyada çok farklı paylaşımlar oldu. Bir bilgi kirliliği oluşturuldu. Hem ilin Valisiyle, hem ilgili bürokratlarla görüştükten sonra İl Başkanımızla birlikte Hozat’ta orman yangınını yerinde inceledik. Sosyal medyada paylaşıldığı gibi bir bilgi kirliliğinin olmadığı yani sosyal medyadaki resimlerin aslında o yerin resimler olmadığı çok yoğun bir yangının olmadığı ama yangının kontrol altına alındığı, bir sorun olmadığını yangının alevlerle yanan bir yangın değil; yalnızca örtü yangını olduğu yerinde görüldü, tespit edildi. Ama sonuç itibariyle tabi ki bu ormanlar hepimizin milli serveti. Bu ne Tunceli’nin ne Elazığ’ın ne de herhangi bir ilin olmadığı gibi hepimizin milli serveti. Doğanın yaşam hakkına sahip çıkmakta hem eski Tunceli Milletvekili olarak hem de yeni Elazığ milletvekili olarak bizim asli görevlerimizden birisi” ifadelerini kullandı.

CHP’NİN ÇALIŞMA ATMOSFERİNİ YÜKSELTTİ

Daha sonra konuşan CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan ise, “Cumhuriyet Halk Partisini tercih edip, oylarımızı yükselterek bize Milletvekili kazandırdılar. Bu arada tabi sadece Cumhuriyet Halk Partisini seçmelerini değil, İYİ Parti’nin Saadet Partisi’nin ve farklı siyasi partilerin de yine anlaşmalarımız içerisinde yine kendi partilerine oy vererek ve bu oyları da Cumhuriyet Halk Partisi’nin Milletvekili kazanma şansını yükseltmesinden dolayı o partilere ve onların seçmelerine de teşekkür ediyorum. Bu süreçte iyi bir tempoyla Elazığ’da baskın ve Elazığ’da gerçekten taktire şayan bir çalışma ve propaganda süreci yürüten Sayın Gürsel Erol’a teşekkür ediyorum. Çünkü bu çalışmayla diğer siyasi partilerin atmosferini değiştirerek Cumhuriyet Halk Partisi’nin çalışma atmosferini yükseltti. Burada bir milletvekili kazanma şansımızın yüksek olduğunu ve bunu da kanıtlayarak Milletvekilliğini kazandırdı” dedi.

19 Ağu 2018 - 16:44 - Siyaset

Mahreç   Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.