Ağın Futbol Turnuvası başladı

Ağın Belediyesi tarafından düzenlenen futbol turnuvası Başkan Yılmaz Serttaş’ın açılış konuşmalarıyla başladı

Ağın Belediyesi tarafından düzenlenen futbol turnuvası Başkan Yılmaz Serttaş’ın açılış konuşmalarıyla başladı…

Ağın Belediyesi tarafından düzenlenen futbol turnuvası aziz şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu, istiklal marşının okunması ve aziz şehitlerimizin ruhları için dua okunmasının ardından Ağın Belediye Başkanı Yılmaz Serttaş’ın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Ağın Belediye Başkanı Yılmaz Serttaş belediye olarak ilçede bu tür etkinlikleri daha sık gerçekleştireceklerini ve bu tür etkinliklerini düzenlemek isteyenlere destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Turnuvaya katılan takımlara başarılar dileyen Yılmaz Serttaş, sakatlıksız güzel bir turnuva geçmesini temenni etti.

10 Ağu 2015 - 19:48 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.