Herkeşe çay, Gakgoş'a yok!

Futbolcuların tüm alacaklarının ödenmesi için yaklaşık 2 Milyon TL kaynak yaratan Türel, Elazığspor maçı öncesi futbolculara dağıtılması için Antalyaspor taraftarlarına müjde verdi. Bizde günışığı olarak Elazığspor’a duyarsız kalan yöneticilerimizi göreve davet ediyoruz

PTT 1.Lig’de 2.Yarı hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla start alacak. İkinci yarıya kadrosuna takviyeler yapan takımlar, ligin zirvesinde olmak için kıyasıya bir yarışa girecek. İlk yarıda kimsenin beklemediği bir çıkış yapan ve sezon öncesi 1 haftada kurulan kadroyla lige başlayan Elazığspor'da, bu yarışın içinde olmak için var gücüyle savaşacak…

Maddi sıkıntı had safhada…

Ancak maddi sıkıntılarla boğuşan bordo beyazlı kulüp, hafta sonu başlayacak ikinci yarı öncesi sadece iki transfer yapabildi. Zeki ve Taner gibi tecrübeli futbolcuları kadrosuna katan Elazığspor, talip olduğu oyuncuları maddi imkansızlıktan dolayı rakiplerine kaptırdı. Elazığ'ın en büyük sivil toplum kuruluşu olan ancak hiçbir kesimden destek görmeyen Elazığspor, Başkan Selçuk Öztürk'ün çabalarıyla ayakta durmaya çalışıyor. Elazığspor yönetiminin defalarca 'Gelin Elazığspor'u birlikte yönetelim, bu takıma sahip çıkılsın' söylemlerine rağmen, bordo beyazlı takıma hiçbir kesimden destek verilmemesi Elazığspor'lu taraftarları çileden çıkardı. Transfer bekleyen taraftarlar, şehrin ileri gelenlerinin Elazığspor'a bakış açılarını eleştirerek, her fırsatta sitemlerini dile getiriyorlar. Maddi olarak Elazığspor'a hiçbir destek sağlamayan şehrin yöneticileri, manevi olarakta Elazığspor'u bugüne kadar hep yalnız bıraktılar. Atatürk Stadyumu’nda ki karşılaşmalarda protokol tribünü her maç boş kalırken, bu tablo Elazığspor'a verilen değeri bir kez daha gözler önüne sermişti.

Kulüp kapanma noktasına geldi…

PTT 1.Lig'de takımları bulunan Antalya, Kayseri, Bolu, Denizli, Gaziantep, Ankara, Adana, Ordu, Samsun, Şanlıurfa gibi il belediyelerinin, takımlarına ciddi anlamda maddi destekler sağladığını ve kulüplerine kaynaklar aktardığı bir ortamda, Elazığ Belediyesinin ise 'Fakir fukaranın hakkını Elazığspor'a aktaramayız' cevabını vermesi Elazığ Belediyesinin bu konuya duyarsız kaldığının göstergesi. Seçim yatırımlarında her gittiği yerde 'Elazığspor canımız, kanımız, sahip çıkmak boynumuzun borcudur, Elazığspor'u asla sahipsiz bırakmayız' diyen Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, geçtiğimiz yıl Elazığspor Süper Lig'deyken ligin bitmesine 8 hafta kala destek olmak yerine bordo beyazlı yönetime 'Siz artık yoruldunuz, yönetimi bırakın bizim yönetim oluşturma gibi düşüncemiz var' söylemlerine rağmen sezon sonunda Elazığspor yönetiminin görevi bırakmasının ardından hiçbir girişimde bulunmamış, takım aylarca kayyumda kalmış, kulüp kapanma noktasına gelirken bile kılını kıpırdatmamış ve taraftarlardan büyük tepki toplamıştı.

Kayserispor’dan maç öncesi para dopingi…

PTT 1.Ligin 15.Haftası’nda Elazığspor'un deplasmanda Kayserispor'la oynadığı karşılaşma öncesi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, kulübü ziyaret etmiş ve futbolcuların alacaklarını ödeyip gelecek için teminat vermişti. Yine geçtiğimiz günlerde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bir yemekli toplantıda, şehirlerinin en önemli marka değeri olan takımlarının her zaman yanında olduklarını belirterek, futbolcuların alacakları konusunda teminatta bulunmuştu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'da takımlarına sezon öncesi 4 Trilyon gibi maddi destek sağlayıp transferin son günü transfer tahtasını açtırmış ve yeni transferlerin ücretini yatırmıştı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'de sezon başında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a Süper Lig ayarında transferler yaptırmış ve maddi manevi sürekli takımın yanında olmuştu.

Türel’den Antalyaspor’a 1,5 Milyonluk kaynak…

Son olarak ise bir büyük destekte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den geldi. Hafta sonu Elazığspor'u sahasında konuk edecek olan Antalyaspor'a Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den müthiş para desteği geldi. Futbolcuların tüm alacaklarının ödenmesi için yaklaşık 1,5 Milyon TL kaynak yaratan Türel, Elazığspor maçı öncesi futbolculara dağıtılması için Antalyaspor taraftarlarına müjde verdi. Türel, geçtiğimiz sezonda Antalyaspor'a 6.5 Milyon dolayında maddi destekte bulunmuştu.

Akdeniz Manşet Gazetesi haberini yaptı…

Antalyaspor’a destek ile ilgili Antalya’da yayın yapan Akdeniz Manşet Gazetesi “Türel’den büyük destek” Manşeti’yle okuyucularına duyurduğu haberle gelişmeyi doğrularken, Antalyaspor’a verdiği destekle takdir toplayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in kırmızı beyazlı kulübe 2 Milyon TL destek sözü verdiği ve 1 milyon 500 bin TL kaynak bulduğunu yazdı.

İşte o haber…

Türel’den büyük destek

“Antalyaspor’a verdiği destekle takdir toplayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kırmızı beyazlı kulübe bir milyon 500 bin TL kaynak buldu

Antalyaspor’a verdiği destekle takdir toplayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kırmızı beyazlı kulübe bir milyon 500 bin TL kaynak buldu

*Verdiği sözü tuttu

Antalyaspor, ekonomik olarak rahatlıyor. Antalyasporluluğuyla bilinen ve Antalyaspor’a verdiği destekle takdirini alan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, verdiği sözü tuttu. Daha önce Antalyaspor yönetimine 2 milyon lira destek sözü veren Başkan Türel, bu sözünü tuttu ve kulübe 1 milyon 500 bin liralık kaynak buldu.

*Desteğini esirgemedi

Antalyaspor’a Yaşilbayır’da tesis kazandıran, 33 bin kişilik stadın yapılmasında büyük emeği olan Başkan Türel, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer’i arayıp kaynak bulduğunun müjdesini verdi. Türel’e verdiği destekten dolayı teşekkür eden Başkan Gültekin Gencer, “Sayın Türel, dün olduğu gibi bugün de bizden desteğini esirgemedi” şeklinde konuştu.

*2. yarıya borçsuz giriyor

Şuanda 2 milyon lira borçları olduğunu ve Türel’in bulduğu kanyak nedeniyle rahat bir nefes aldıklarını belirten Başkan Gültekin Gencer, “Acil olarak 2 milyon lira ödememiz vardı. Başkanımız Sayın Menderes Türel bize 1 milyon 500 bin lira kaynak buldu. Geri kalan 500 bin lirayı da biz yönetim olarak bulacağız. Dolayısıyla 2. yarıya borçsuz gireceğiz” dedi.

Tüm bu olanlar yaşanırken Elazığ Beleye Başkanı'nın 'Fakir fukara hakkını Elazığspor'a veremeyiz' demecini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

21 Oca 2015 - 17:23 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.