Ömer'i tutabilene aşk olsun!

Sezon başında Temsilcimiz Vartaş Elazığspor’un Vanspor’a kiraladığı genç oyuncu, gollerine devam ediyor

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Vartaş Elazığspor’un sezon öncesi kampı sırasında Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Van Büyükşehir Belediyespor’a kiraladığı Ömer Yıldız, yeni takımıyla adeta harikalar yaratıyor…

Yeni takımıyla çıktığı ilk maçta 2 gol atıp bir de penaltı kazandırarak gündeme gelen Ömer, o günden sonra da performansını günden güne artırdı. Takımıyla çıktığı 6 lig maçında 5 gol atan 20 yaşındaki genç yıldız, 3. Lig’de gol krallığı için en önemli adaylar arasında yer alırken Vanlı futbolseverlerin de yoğun sevgisini kazandı.

*Maç başına 0,83 gol

Van Büyükşehir Belediyespor formasıyla çıktığı son karşılaşmada Batman Petrolspor ağlarına 2 gol bırakan ve takımının 3-0’lık galibiyetine büyük bir katkı sunan Ömer Yıldız, maç başına 0,83’lük bir gol oranı yakaladı. Bu rakamla Süper Lig ve PTT 1. Lig’deki birçok yıldızı da geride bırakan Ömer, 3. Lig gol krallığı yarışında 6 golle ilk sırada bulunan Niğde Belediyesporlu İbrahim Alan’ın ardında 2. basamakta yer alıyor. Güçlü fiziği ve pozisyon bilgisi sayesinde rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen genç forvetin istikrarını sürdürmesi halinde sezon sonunda en az 20 gole ulaşması ve önümüzdeki sezon Temsilcimiz Vartaş Elazığspor’un en önemli hücum silahı olması bekleniyor.

*Bergama maçını da boş geçmeyecek!

Öte yandan Vanlı futbolseverler, takımı Van Büyükşehir Belediyespor’un 6 maçta topladığı 11 puana doğrudan etki yapan Ömer Yıldız’dan yarın oynanacak Bergama Belediyespor maçında da gol veya goller bekliyor. Sosyal medya üzerinden başarılı oyuncuyu mesaj ve yorum yağmuruna tutan Vanspor taraftarları, 4. sırada bulunan takımlarının liderlik yarışına dahil olabilmesi için Bergama Belediyespor’u mutlak yenmesi gerektiğine dikkat çekerken Ömer’in bu karşılaşmada da gol atacağına inandıklarını ifade etti. Bunun üzerine Ömer Yıldız da gerek yarınki maçta gerekse ligin geri kalanında gollerini sürdürebilmek adına yoğun bir çaba sarf edeceğinin sözünü verdi.

01 Eki 2015 - 18:52 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.