Potanın Perileri Şeytanın bacağını kırdı!

Kadınlar 1.Ligi’ndeki Temsilcimiz Elazığ İl Özel İdare Bayan Basketbol Takımı, ligdeki ilk galibiyetine aldı

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Elazığ İl Özel İdarespor 8. Hafta maçında Bakospor’u konuk etti. 5 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te başlayan karşılaşmada İl Özel İdarespor, zayıf rakibini 65 sayı farkla 92-27 mağlup etti.

Sezona istediği gibi başlayamayan ve geride kalan 7 maçın tamamını da kaybeden İl Özel İdarespor bu kez rakibini mağlup ederek kendi seyircisi önünde ilk galibiyetine ulaştı. Maça iyi başlayan ve ilk periyodu 23-2’e gibi farklı skorla önde giren Özel İdarespor, ikinci periyodu ise 49-10’luk skorla tamamladı. Oyundaki etkisini sürdüren Turkuaz-Beyazlı Ekip son periyoda 77-17 önde girdi. Maçın son bölümünde oyundan kopmayan Elazığ İl Özel İdarespor mücadeleyi 65 sayı farkla 92-27 kazanarak ilk galibiyetini almış oldu. Elazığ İl Özel İdarespor’da 5 sporcu çift haneli sayılara ulaşırken en skorer isim 21 sayı kaydeden Kamile Altun oldu. Berna Kılıç 17, Kübra Erel 14, Büşra Yüksel 12 ve Yıldız Kaygısız 10 sayıyla maçı tamamladılar. Ligdeki ilk galibiyetine ulaşan ve kadrosunu güçlendirme çabaları süren Elazığ İl Özel İdarespor, Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin 9. Haftası’nda Alanya Belediyespor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

07 Ara 2015 - 18:45 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.