Yavuz Temizer Kupası Şampiyonu Oldu

Kuzova Köyler Arası Futbol Turnuvası önceki gün oynanan final maçıyla tamamlandı

Kuzova Köyler Arası Futbol Turnuvası Yavuz Temizer Kupası sona erdi. Bu yıl 9.’su düzenlenen organizasyonda Cip Köyü finalde Şahinkaya Köyü’nü 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu…

Kuzova Derneği tarafından organize edilen ve Elazığ Milletvekili Yavuz Temizer’in ismi verilen 9. Kuzova Köyler Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Köyler arasındaki sosyal dayanışma ve yardımlaşmayı sağlamak adına her yıl düzenlenen organizasyonun finalinde Cip Köyü rakibi Şahinkaya Köyü’nü 3-1 mağlup etti. Önceki gün oynanan ve Elazığ Milletvekili Yavuz Temizer’in izlediği final maçının ardından turnuvada dereceye girenlere kupaları verildi.

MHP Elazığ Milletvekili Yavuz TEMİZER adına düzenlenen futbol turnuvası önceki gün oynanan final müsabakasıyla tamamlandı. Kuzova köylerince düzenlenen ve bu yıl 2.si yapılan turnuvada final maçı Cip ve Şahinkaya köyleri arasında oynandı. Hıdırbaba (Dişidi) köyünde oynanan ve Cip köyünün 3-1 kazanarak şampiyon olduğu final maçını Yavuz Temizer, İl Genel Meclisi üyesi Süleyman Bektaş, MHP İl 2. Başkanı Bahattin Uğur ve Kuzova Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hazım Yaşbay da izledi.

TEMİZER; “Bu dayanışmanın devam etmesi lazım…”

Kupa töreni sonrası bir açıklama yapan MHP Elazığ Milletvekili Temizer, turnuvayı düzenleyenlere teşekkür etti ve kardeşlik duygusuna milletçe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde köylerimiz arasındaki bu dayanışmanın devamını temenni ettiğini söyledi. Hıdırbaba köyünün ardından Hal, Dallıca, Muratcık ve Kavakpınar köylerini de ziyaret eden Yavuz Temizer köylülerle sohbet etti. Koalisyon görüşmeleri ve artan terör olayları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Temizer, Türkiye'nin namuslu bir hükümete ihtiyaç duyduğunu söyledi. MHP olarak ısrarla karşı çıktıkları terörle müzakere sürecinin geldiği noktada haklılıklarının milletçe anlaşıldığını belirtti. 1 yıl önce Elazığ'da basına yaptığı bir açıklamada "Bir gün gelecek PKK da bizi kandırmış diyecekler" dediğini de hatırlatan Yavuz Temizer milletin vicdanına kulak verdikleri için yanılmadıklarını belirtti.

Konuşmaların ve kupa töreninin ardından turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Cip Köyü takımı Elazığ Milletvekili Yavuz Temizer ile hatıra fotoğrafı çekildi…

10 Ağu 2015 - 19:49 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.