ALLAH SONUMUZU HAYREYLESİN!

ALLAH SONUMUZU HAYREYLESİN!

Türkiye’de gündem terör..

Ülke zor günlerden geçiyor.

Allah güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun! Biz evlerimizde rahat rahat uyurken, hiçbir şey yokmuş gibi hayatımıza devam ederken, kellesi koltukta, ülkeyi bölmeye çalışan terör örgütleriyle gece gündüz çarpışıyorlar.

Ülke yalnız eli silahlı teröristle uğraşmıyor, sosyal medyadaki teröre destek veren bir kesimle de uğraşıyor. Sosyal medyada özellikle dış teknik destekli, paylaşımlarla güvenlik güçleri yıpratılmaya çalışan bir sosyal medya teröristleri var.

Bir de devlet memuru olan, öğretmen, öğretim görevlisi, devletin diğer kurumlarındaki terör destekleyicileri başka bir sorun. Özellikle öğretmen olarak görev yapan, adı eğitimci olan, devletten maaşını alan, fakat terör örgütünün her kurşununa nara atanlar var. Bu sayı öyle birkaç yüz de değil, oldukça fazla… Güneydoğuda okullardan terör örgütüne gencecik çocukları ikna ederek dağa gönderenlerin sayısı da az değildi.

Devlet, bu memurlarına karşı hala seyreder durumda… Adliyelerde çalışanlar ise çabası… Kısacası devletin kendi elemanı, memuru terör örgütüne istihbarattan tutun maddi manevi destek sağladığı bilinmeyen bir şey değil. Asıl ilginç olan devletin bunları seyretmesidir.

Bir memur mazeretsiz iki gün gitmezse hemen soruşturma açılır, fakat binlercesi teröre açık açık destek veriyor, ama gören yok.

Terörün bu hale gelmesinde kimin ve hangi politikaların etkili olduğunu söylemeye gerek yok, artık kendileri de vatandaş ta iyi biliyor.

Tek temennimiz, bir daha teröriste; gel anlaşalım, diye bir hata yapılmamalı… Ve Devletin ödenekleriyle, devletin araçlarıyla devlete karşı savaşan belediyelerin bir an önce tavsiye edilerek temizlenmesi…

Baksana milletvekili terörist ölülerini toplama görevi görüyor, hiç utanmadan, hiç sıkılmadan, bu milletin yüzüne baka baka…

Bütün bunlar olurken ekonomide büyük bir çöküntü yaşanıyor. Özellikle demir çelik sektörü tam bir krizde...

Fabrikalar kapanıyor, İşçi çıkaran çıkarana…

Sektör iflasın eşiğinde….

Altı ay içerisinde binlerce insan işten çıkarıldı perişan durumda. İşsizlik azalacağına gittikçe çoğalıyor.

Diyeceksiniz iyi şeyler olmuyor mu?

İyi şeyler de vardır elbette, ama o kadar kötü şeyler yaşıyoruz ki, iyi olan şeyler gölgede kalıyor, görünmüyor.

ELAZIĞSPOR BİNMİŞ BİR ALAMETE…

Geçen hafta “bir takımın defteri nasıl dürülür” diye bir yazı yazmıştık. Hem de lider durumunda bir takım… Bir şey demeyelim şimdilik, her şeye rağmen perşembenin gelişini bekleyelim!

Bu haftadan sonra durumları takip edin, ama sakın bir de bizim futbol federasyonundan bir ceza gelirse kimse şaşmasın! Hem de öyle sıradan bir ceza değil, oyuncuların alın teriyle kazandığı puan cezası…

Çünkü bizim federasyon, büyükler takımlar ne suç işlerse işlesin, onlara gücü yetmez, küçük takımlarda güç gösterisi yaparak büyülere karşı verdiği tavizleri telafi eder.

Kısacası Elazığspor, binmiş bir alamete, ama inşallah gitmez o telaffuz etmeye korktuğumuz yere.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Bilal Civelek - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket İstikrar Değişim Hizmet Elazığlılar Siz seçime nasıl gideceksiniz?
Tüm anketler