AFAD'dan itfaiye ekiplerine eğitim

Bingöl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından Karlıova’daki itfaiye ekiplerine eğitim verdi.

AFAD tarafından Karlıova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personellerine eğitim verildi. Teorik ve pratik eğitimlerde trafik kazalarına müdahale, kazalarda kullanılan ara ve gereçler hakkında bilgiler verildi. Eğitim sonrası Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, AFAD’ın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bu tür eğitimlerin çok önemli olduğunu belirten Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, olası kaza durumlarında belediye ekiplerinin olay yerinde yapacağı her müdahalenin çok kritik olduğunu ifade etti.

07 Tem 2019 - 11:21 Bingöl/ Bingöl- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.