Çermik'te sportif yetenek taraması yapıldı

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde sportif yetenek taraması yapıldı.

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde sportif yetenek taraması yapıldı.

Çermik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Celalettin Karayılan, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında 19 Nisan 2016 imzalanan protokol çerçevesinde hayata geçirilen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden gelen uzman ekip tarafından çalışma yapıldığını belirtti. Karayılan, çalışmada ilk etapta 200 öğrencinin taramada geçirildiğini belirterek, 30 öğrenciden başarılı sonuçlar aldıklarını kaydetti.

21 Eyl 2018 - 16:36 Diyarbakir- Gündem

Mahreç   Diyarbakır


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.