Tartıştığı kişiyi bıçakla öldürdü

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir kişi, boğazı kesilerek öldürüldü.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir kişi, boğazı kesilerek öldürüldü.

Olay, merkez Bağlar ilçesi Batıkent Meydanı’nda bulunan boş arazide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre M.A. ile ismi öğrenilemeyen bir kişi arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. M.A. boğazına aldığı bıçak darbesi sonrası kan kaybetmeye başladı. Diğer şahıs da aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Haber verilmesi üzerine bölgeye 112 Acil Servis ekipleri ve polis sevk edildi. Aşırı kan kaybeden M.A. yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybederken, M.A.’yı bıçaklayan şahıs da tedavisi yapılmak üzere özel bir hastaneye kaldırıldı. Polis olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı.

M.A.’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga götürülürken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

25 Kas 2018 - 15:22 Diyarbakir- Gündem

Mahreç   Diyarbakır


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.