Doğa Koleji eğitime altın çağını yaşatacak

Doğa Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Mevlüt Gençtürk , bir gurup öğrenci ile birlikte çalışan gazeteciler günü münasebetiyle gazetemizi ziyaret etti.

Doğa Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Mevlüt Gençtürk, Elazığ’ın köklü eğitim kurumu Özel Harput Koleji’nin Doğa Koleji’ne katılmasıyla Elazığ’da başlayan değişim hareketinin kısa zamanda şehre başarıyı ve kaliteli eğitimi getireceğini söyledi.

Gençtürk, Çalışan Gazeteciler Günü Münasebetiyle gazetemize yaptığı ziyarette, Doğa Koleji'nin eğitim modelinin 'Doğa Konseptli ' olduğunu, bu modelin Türkiye’de ve dünyada eşi benzeri olmayan farklılıkta ve ayrıcalıkta, kişiselleştirilmiş bir eğitim sistemi olduğunu belirtti.

Elazığ Doğa Koleji’nin, yeni eğitim modeli ile öğrencilere her türlü fiziksel altyapıyı ve teknolojiyi sunduğunu, öğrencilerin sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik olarak doğru gelişimine katkı sağladığını vurgulayan Gençtürk, "Anaokulu, ilköğretim ve lise gruplarında eğitim veren Elazığ Doğa Koleji modern eğitim tekniklerini kullanarak bilim ufku geniş, katılımcı, özgüveni sağlam kültürel ve teknolojik birikimin egemen olmasını sağlayacak, aydın ve yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor.” dedi.

EĞİTİMDE ALTIN ÇAĞ

Doğa Koleji'nin kısa zamanda Elazığ’ın en gelişmiş akademik eğitim kompleksi niteliğine bürüneceğini ifade eden Gençtürk, şunları kaydetti: "Doğa Koleji, tüm Doğa Kampüslerinde sunulan fiziksel, sosyal, kültürel ve sportif imkânları, çoklu zekayı temel alan Doğa Konseptli Eğitim Modeli, uluslararası arenada şampiyonluklar kazanan bilim projeleri, doğa ve modern teknolojiyi birleştiren eğitim olanakları, uluslararası standartlarda yabancı dil eğitimi, duyarlılığı arttıran sosyal sorumluluk kampanyaları, Nobel ödüllü bilim insanı yetiştirme programı, liselerde uygulanan ve geleceğin liderlerini yetiştiren t-MBA eğitim programı, çağdaş ve modern tekniklerle verilen çok yönlü okul öncesi eğitimi, başarılı bir hayatın kapılarını açan SBS programı, sanat, spor ve eğitim başarılarıyla Elazığ’da eğitime altın çağını yaşatacak."

Gençtürk, açıklamasında tüm gazetecilerin '10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü' de kutladı. Basın çalışanlarının insanları bilgilendirme göreviyle önemli bir vazifeyi yerine getirdiğini belirten Gençtürk, günışığı Gazetesinin de ilkeli, doğru ve tarafsız yayınlarıyla, Elazığ'a her alanda katkı sağladığını ifade etti.

Gazetemiz yazı İşleri Müdürü Murat Kuşçubaşı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Doğa Koleji idaricilerine ve öğrencilerine teşekkür etti. Kuşçubaşı, daha sonra gazetecilik mesleği ile ilgili bilgiler verdi.

Ziyarete Doğa Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri Ömer Faruk Akgül, Enes Gülümser ve Ahsen Hangün de katıldı.

11 Oca 2012 - 22:54 - Eğitim

Mahreç   Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.