Özel Harput okulları, yine sildi süpürdü

Elazığ Özel Harput Okulları, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 7. ve 8. sınıflara yönelik düzenlenen Başarı Tespit sınavında tüm dallarda ve derslerde birincilik elde etti.

Elazığ Özel Harput Okulları, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 7. ve 8. sınıflara yönelik düzenlenen Başarı Tespit sınavında tüm dallarda ve derslerde birincilik elde etti.

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğünce bütün İlköğretim Okullarının katıldığı 7. ve 8. sınıfların Başarı Tespit ve Değerlendirme Sınavı - 2 sonuçları açıklandı.

Başarıya odaklanan Özel Harput Eğitim Kurumları birinci sınavdaki başarısını ikinci sınavda da tekrarlayarak Elazığ’daki bütün okulları geride bırakıp bütün dallarda ve derslerde il birincisi oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Özel Harput İlköğretim Okulu müdürü Ahmet ÇAĞLAYAN: “Büyük sevinçler, büyük başarılar, önemli atılımlar dikkatli, planlı, düzenli çalışmalar ve etkin denetim ile gerçekleşir.

Beklenen başarıya ulaşmada etkili olan öğretmenlerimiz öğrencilerimizi sevgiyle, mutlulukla, bilinçle motive etmiş, arzulanan sonuca ulaşmışlardır.” dedi.

Özel Harput Eğitim Kurumlarını her geçen gün daha mutlu ve güçlü kılan kuruculara, öğretmenlere, güven duyan ailelere ve bireysel yeteneklerini sergileyen öğrencilere teşekkür eden Çağlayan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Okulumuz, Özel bir kuruluşun düzenlemiş olduğu resim dalında 250 öğrencimiz Berat alarak ödül rekoru kırdı. 20 öğrencimiz madalya kazandı, bir öğrencimiz de bisiklet kazanarak büyük bir başarı elde ettiler.

- 3. sınıf öğrencimiz Zeynep YOKUŞ Sağlık Bakanlığının onayı ile özel bir kuruluşun düzenlemiş olduğu “Ailem, Ben, bir de MS” adlı Türkiye çapında yapılan Resim Yarışmasında büyük bir başarı göstererek dalında ikinci olup ödül almıştır.

-Okulumuz 6/B sınıfı öğrencisi Mert Meriç, Özel Ege Fen Lisesi’nin düzenlemiş olduğu Proje Yarışmasında Teşvik Ödülü aldı.

-23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı doğrultusunda düzenlenen Küçükler Basketbol yarışmasında rakiplerini yenen okulumuz öğrencileri şampiyon oldular.”

Çağlayan, Özel Harput Eğitim kurumlarının başarıların adresi olmaya ve yeni başarılar elde etmeye devam edeceğini kaydetti.

İl genelinde 7. ve 8. sınıflara yönelik yapılan değerlendirme sınav sonuçlarına göre elde edilen sonuçları şöyle,

 Okullar Bazında ilde 1.

 Sınıflar Bazında ilde 1.

 Türkçe dersinde ilde 1

 Matematik dersinde ilde 1.

 Fen- Teknoloji dersinde ilde 1.

 Sosyal Bilgiler dersinde ilde 1.

 T.C Ink. Tar. Ve Atatürkçülük ilde 1.

 İngilizce dersinde ilde 1.

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE ÖZEL HARPUT OKULLARI …

Şan, şeref ve erdem sayfalarıyla dolu, tarihimizde ayrıcalıklı bir yeri olan güzel Harput’umuzun adını taşıyan Özel Harput Okulları eğitime gönül veren Osman Elçi ve ortakları tarafından 1996 yılında Anonim Şirket olarak kurulmuştur.

15.000 m2 lik kendi arazisi üzerinde, 6000 m2 kapalı kullanım alanına sahip, çağdaş mimari ile yapılan okulumuz 1996-1997 eğitim öğretim yılında 130 öğrenci ve 5 öğretmenle İlköğretim Okulu olarak hizmete başlamıştır.

Kurulduğu ilk yıldan itibaren başarılarını hızla artıran Kurumumuz 1998-1999 eğitim öğretim yılında da Lise kısmını faaliyete geçirmiş ve Özel Harput Okulları’nı Elazığ’a ve ülkemize kazandırmıştır.

Modern eğitimin şartları gereği fizik, kimya, biyoloji, dil ve bilgisayar laboratuarlarıyla donatılmış derslikleri ile Özel Harput Okulları, kuruluşunun 13.yılında yetiştirdiği başarılı öğrencileriyle, Türk Milli Eğitim sistemi içerisinde seçkin bir yere sahip olmuş, ÖSS ve SBS’de her yıl büyük başarılara imza atarak; Elazığ’ın ve Türkiye’nin gurur duyduğu, güvendiği eğitim öğretim kurumu düzeyine erişmiştir.

Bugün 660 öğrenci mevcudu, 45 öğretmen ve 20 personeli ile “Atatürk İlke ve İnkılapları”nı kendisine rehber edinen Özel Harput Okulları;

• Kurucumuzun atılımcı fikirleri ile,

• Deneyimli ve birikimli yöneticileriyle,

• Yaptığı ve yapacağının bilincinde işinin ustası öğretmenleriyle,

• Geleceği aydınlık gören ve başarıyı kovalayan öğrencileriyle,

• Her zaman destekçimiz velilerimizle,

• Geleceği ve yeni bininci yılın güzelliklerini Hep beraber yakalayacaktır...

11 May 2011 - 22:09 - Eğitim

Mahreç   Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.