130 Kilo toz esrar ele geçirildi

Elazığ'da düzenlenen operasyonda 130 kilo toz esrar ele geçirildi.

Elazığ'da düzenlenen operasyonda 130 kilo toz esrar ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Elazığ girişinde yaptıkları uygulamada, Van’dan İstanbul’a göç ettiğini öne süren bir kamyon içersinde narkotik köpekler OTO ve BİKSİ tarafından kamyon içersinde yapılan aramalarda ahşap dolap ve fırın içerisine zulalanmış 130 kilo 350 gram toz esrar ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucuyla ilgili Elazığ’da 3 kişi İstanbul’da 1 kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

Emniyetten yapılan açıklamada, "ilimize giriş yapan bir nakliye kamyonu içerisinde yapılan aramada ev taşıma süsü verilerek batı illerine nakledilen eşyalardan 5 adet ahşap dolap ve bir adet gazlı fırın içerisine zulalanmış şekilde 127 paket halinde toplam 130 kilo 350 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiş ve taşımada kullanılan kamyona el konulmuştur. Konu ile ilgili ilimizde 3 İstanbul ilinde 1 olmak üzere 4 şahıs yakalanmış ve ilimiz adli makamlara sevk edilmiştir” denildi.

11 Oca 2012 - 22:50 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.