24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

“Ülkemizde olduğu gibi Elazığ’ımızda da  bölgemizin, ilimizin ve ilçelerimizin  tanıtımı, kalkınması ve gelişmesi noktasında tüm gayretle mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarını sürdüren basınımız geçmişten günümüze her geçen gün önemini ve değerini artırmaktadır.

Gazetecilik, fedakarlık ve sorumluluk isteyen, aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle demokrasinin sağlıklı bir şekilde işlenmesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenen, kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir meslektir.

Bu önemli mesleği büyük bir özveriyle ifa eden başta Elazığ’daki basın mensuplarımız olmak üzere tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim.”

Sermin BALIK

AK Parti Elazığ Milletvekili

TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi

23 Tem 2021 - 21:04 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.