6 EKİM'DE TEMEL ATILACAK

8 derslikli 4-6 yaş Kuran Kursu olarak hizmet verecek olan Hacı Fethi Cami Kuran Kursunun temel atma töreni 6 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek.

İl Müftüsü Selami Aydın ve Hacı Fethi Camii Dernek Başkanı Hacı Demir, Kuran Kursunun tamamlanıp bir an önce hizmete açılması için hayırseverlere destek olmaları çağrısında bulundu.

8 derslikli 4-6 yaş kuran kursu olarak hizmet verecek olan hacı fethi cami kuran kursunun temel atma töreni gerçekleştirilecek. İl Müftüsü Selami Aydın temel atma töreni öncesi alanda incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

İl Müftüsü Selami Aydın kuran kursu temel atma törenine tüm hayırseverleri davet etti.

05 Eki 2022 - 18:29 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Dilara Mengünoğul


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.