“Kitaba ulaşmada çaresiz değilsiniz”

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2012 yılında başlatılan projeyle tüm köylere ulaşılarak kitap dağıtılması hedefleniyor.

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2012 yılında başlatılan projeyle tüm köylere ulaşılarak kitap dağıtılması hedefleniyor. “Kitaba ulaşmada çaresiz değilsiniz” adı verilen SODES projesi kapsamında bugün Palu’nun köylerinde kitap dağıtıldı.

SODES kapsamında hayata geçirilen “Kitaba ulaşmada çaresiz değilsiniz” projesi kapsamında Palu Karasalkım İlköğretim Okulu ve Cumhuriyet İlköğretim Okullarında kitap dağıtımı yapıldı.

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği proje ile tüm köylere ulaşılması ve öğrencilere kitap sağlanması hedefleniyor. Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet TURAN, proje hakkında bilgiler vererek okullara kitap desteğinin süreceğini belirtti.

Palu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet AKPINAR ise bir program dahilinde kitapların okutulacağını ve 2. dönemde sınıflar ve şubeler arası yarışmaların düzenleneceğini söyledi.

Proje kapsamında Palu Karasalkım İlköğretim Okulu ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri yeni okuma kitaplarına kavuştu. Proje 2. yarıyılda da devam edecek.

16 Oca 2013 - 15:29 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.