Acemi Hırsızlar yakalandı

Sürsürü Mahallesi’nde bulunan Migros’tan hırsızlık yapan hırsızlar kaçamadan yakalandılar.

Sürsürü Mahallesi’nde bulunan Migros’tan hırsızlık yapan hırsızlar kaçamadan yakalandılar.

Geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşen hırsızlık olayında, devriye görevini sürdüren Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Sürsürü Mahallesi’nde kapıları açık özel bir otodan şüphelenerek, yaptıkları aramada hırsızları çaldıkları eşyalarla yakaladı.

Araçta ve bagajda bulunan giyim, yiyecek, hırdavat, elektronik, temizlik ve kozmetik malzemeleri ile 3 erkek şahıs sorgulanmak üzere Asayış Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Gözaltına alınan şahısların GBT kayıtlarında hırsızlık ve değişik suçlardan kayıtları olduğu tespit edilmiş, yapılan araştırmalar neticesinde, bahse konu malzemelerin ilimiz Migros’tan çalındığı anlaşılması üzerine (V.D), (M.C), (M.B) isimli şüpheli şahıslar önce gözaltına alındılar daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

23 Ağu 2010 - 18:56 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.