AGD’DEN KIŞ ETKİNLİĞİ

Anadolu Gençlik Derneği Kadın Kolları, Kış Etkinlikleriyle öğrencilerle buluşmaya hazırlanıyor.

AGD’DEN KIŞ ETKİNLİĞİ
Haber albümü için resme tıklayın

Her yıl ara tatilde gerçekleştirilen Kış Etkinlikleri bu yılda çeşitli ders ve faaliyetler eşliğinde düzenlenecektir. AGD Kadın Kolları Ortaokul ve Lise Komisyonlarının düzenlemiş olduğu etkinlikler içerisinde hem temel dini bilgiler pekiştiriliyor, hem de sosyal etkinlikler yer alıyor. Yüz yüze olarak gerçekleştirilecek olan Kış Etkinliklerinde örnek şahsiyetler, atölye çalışmaları, film ve kitap kritikleri gibi eğitimler ve sosyal faaliyetler yer alacaktır. Tüm Türkiye’de ve Kıbrıs’ta gerçekleşecek olan Kış Etkinliklerine kayıtlar //www.agdkadinkollari.com/ sitesinden yapılabilecektir. Yoğun emeklerle hazırladıkları etkinliklerin öğrencilerle buluşmasını bekleyen AGD Kadın Kolları Başkanı Merve Aydın Küçük, “Kış Etkinlikleriyle pandemi sürecinin öğrenciler üzerinde oluşturduğu sıkıntı ve stresini dağıtmayı, öğrencinin sosyalleşmesini ve üretkenliğini arttırmayı amaçlıyoruz. Bunun yanı sıra öğrencinin doğruyu yanlıştan, iyiyi kötüden, güzeli çirkinden ayıran şuurlu bir genç olması için yetiştirmeyi hedefliyoruz.” dedi. Tüm Türkiye’de ve Kıbrıs’ta ara tatilde düzenlenecek olan Kış Etkinliklerine kayıtlar alınmaya başlandı. Son Başvuru tarihi 6 Şubat 2022...

25 Oca 2022 - 17:21 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.