AĞIN BELEDİYE BAŞKANI ALİ USLU DUYARSIZ KALMADI

Günlerdir, orman yangınları ile boğuşan Antalya’ya, Elazığ da duyarsız kalmadı. Elazığ Belediyesi’nin,  yangın bölgesine gönderdiği itfaiye ekiplerinden sonra, Ağın İlçesi Belediye Başkanı Ali Uslu, tarafından, yangında zarar gören çiftçilerin hayvanları için, 13 ton arpa gönderdi.

AĞIN BELEDİYE BAŞKANI ALİ USLU DUYARSIZ KALMADI
AĞIN BELEDİYE BAŞKANI ALİ USLU DUYARSIZ KALMADI
+3
Video için play'e tıklayın

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, Manavgat’a götürdüğü, yardımları teslim ettikten sonra yaptığı paylaşımda ,” Ağın'lı Hemşerilerimizi temsilen,

Marmaris ve Manavgat’taki görevimizi yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz.” dedi.

Ağın ilçesinin, genç ve girişimci belediye başkanı Ali Uslu, ilçede ki boş arazilerin, tarıma kazandırılması için başlattıkları üretken belediyecilik modeliyle, boş tarım alanlarında arpa ekimi yapılmıştı.

Arpa ekimi yapılan, 688 dönümlük alanda, hasadı yapılan arpalardan 13 ton 250 kilosunu yangın bölgesinde zarar gören çiftçilerin hayvanlar için Manavgat’a götürüldü.

Başkan Uslu yaptığı açıklamada, “

Manavgat yandı, bizim ciğerimiz yandı. Yangından dolayı, çiftçi hemşerilerimizin saman ve yem gibi ihtiyaçları hasıl olmuştur. Bizde Ağın Belediyesi olarak, kendi tarlalarımızda ürettiğimiz, arpaları Manavgat Belediyesi'ne ulaştırmak üzere, kamyonumuza yüklettik. Dün Marmaris'teydik. Bugün ise, Manavgat'tayız. Marmaris Belediyesi'nin de, ihtiyacı vardı, bu nedenle yardımın önce buraya götürmesinin daha doğru olacağını düşündük. Bugün de Manavgat’ta ki hemşerilerimizin, ihtiyaçlarını gidermek için, arpalarını getirdik. Mehmet Başkanım, sağ olsun, bizi karşıladı. Nazik ve kibar karşılamasından dolayı, şükranlarımı sunuyorum. Rabbim ülkemize, birlik, berberlik nasip etsin. Şunun altını çizmeden de geçemiyorum; biz seçim sürecinden bu yana, üretken belediyecilik diyerek, kendi arazilerimizi ekerken, birçok hemşerimiz “belediyeyi zarara uğratırsınız. Niye ekiyorsunuz!" diyerek, eleştiriler yapmıştı. Ancak, şuan da belediyenin , bu sayede bir aktif gücü olduğunu gördük. Kendi tarlamızda ektiğimiz mahsulümüzü burada ki canlılarla paylaştığımız için mutluyuz. Rabbim bir daha, ülkemize böyle kötü şeyler yaşatmasın, bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyorum.” dedi.

04 Ağu 2021 - 17:30 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

AHMET ÇETİN - Sayın Başkanım göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı HEM ÜLKEM, HEMDE AĞIN ADINA sonsuz teşekkürler. Sizleri kutluyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Ağustos 17:30
01

Cihan YILMAZ - Allah bu milletin canından ruhundan kanından vicdanından imanını almadıkça küffar galip geleyecektir. Allah bu millete bu zor günleri birdaha yaşatmasın. Allah sizden razı olsun başkanım. Duyarlılığınızdan dolayı takdir ve teşekkür ediyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Ağustos 17:30