AK Parti Elazığ Merkez İlçe Kongresi Gerçekleştirildi

AK Parti’nin Elazığ Merkez İlçe 7. Olağan Kongresi Gençlik Merkezi Sentetik Sahada gerçekleştirildi.

Kongreye; AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, AK Parti Elazığ Koordinatör Milletvekilleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Eski Milletvekilleri, AK Parti Eski İl Başkanları, AK Parti Eski Belediye Başkanları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, il, ilçe ve belde teşkilat temsilcileri katıldı.

Tertip komitesi adına programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cengiz Taş, kongrenin açılışı için yeterli çoğunluğun sağlandığını belirterek kongrenin hayırlı olmasını temenni etti.

“Demokratik hayatımızın en önemli kurumları siyasi partilerdir”

Divan Başkanı AK Parti İl Koordinatörü Mahmut Sami Mallı, “bugün burada demokratik hayatımızın en güzel şölenlerinden biri olan 7. Olağan kongremizi coşkuyla gerçekleştireceğiz. Demokratik hayatımızın en önemli kurumları siyasi partilerdir. Siyasi partilerin enerji topladığı, kendilerini yenilediği kongreler bir anlamda siyasi partilerimizin bayram sevincidir” ifadelerini kaydetti.

“Gönüllere girme gayreti içerisinde olacağız”

AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Avukat Ömer Faruk Çelik, “merkez ilçe teşkilatı olarak yeni bir başlangıcın ilk adımı olacak önemli bir günü yaşıyoruz. Yenileşme ve yeniden diriliş olarak ifade ettiğimiz kongrelerimizle birlikte yeni bir heyecan kazanacaktır. AK Parti teşkilatları dünyanın en büyük teşkilatlarıdır. Bu büyük teşkilatın lideri Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ise bir dünya lideridir. Merkez ilçe olarak 136 köy, 38 mahalle 4 belde olmak üzere toplam 292 bin 853 seçmenimiz bulunmaktadır. Elazığ seçmeninin yüzde 75’i merkez ilçe sorumluluğu altındadır. Bu nedenledir ki sorumluluğumuzun bilinci ile her gün bir önceki günden daha fazla çalışmak, bir önceki günden daha fazla gönüllere girme gayreti içerisinde olacağız” açıklamalarında bulundu.

“Kongreler bizim için muhasebe zamanlarıdır”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Kongreler bizim için muhasebe zamanlarıdır. Biliyoruz ki siyaset uzun soluklu bir iş ve bir bayrak yarışıdır. AK Parti dinamik bir yapıya sahiptir, önceden görev alan şuanda görev alacak tüm arkadaşlarımız bu dinamik yapının birer parçasıdır. AK Parti’de eski diye bir kavram yoktur. Bu kutlu davada görev alan kardeşlerimizin tek gayesi davamıza hizmet etmektir. Bu kutlu davanın ilk tohumu 19 yıl önce atıldı. 19 yıl önce milletin dualarıyla ve halis niyetlerle dikilen bu fidan bugün Allah’a hamd olsun 83 milyonu kuşatan koca bir çınara dönüştü. Girmiş olduğu her seçimde milletin teveccühüne mazhar olan partinin mensuplarıyız” dedi.

“Yaşanılan her şey bir tecrübenin bir hatıranın ürünüdür”

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “merkez ilçe kongremiz şimdiden hayırlara vesile olsun. Bugün bir yenilenmeye şahitlik ediyoruz. Değişim ve yenilenme AK Parti’nin karakteridir. Bizim en büyük gücümüz yenilenerek yeni süreçle hazırlıklı olmamızda yatıyor. AK Parti gelecek nesiller için bir yol feneri, bir ışık ve yoldaki bir işaret olacaktır. AK Parti aynı zamanda geleceğin partisidir. Siyaset tecrübe üzerinden gelişir. Yaşanılan her şey bir tecrübenin bir hatıranın ürünüdür. Bizlerin hafızalarında bu ülkenin geçmişine dair unutulmaz izler ve yaşanmışlıklar vardır. 12 Eylül ve sonrasını iliklerine kadar yaşamış bir kardeşiniz olarak yine 28 şubat zulmünü aynı şiddetle yaşadık. Ekonomik iflaslara defalarca şahitlik ettik” şeklinde konuştu.

“Bizlere çok daha büyük gayret göstermek düşüyor”

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “2011 yılında İstanbul Yenikapı Kalyon Otel’de partimizin kuruluş deklarasyonu yayınlanırken ben de o zaman İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeydim. Ama orada liderimizle beraberdik. Kurucularla beraberdik. Üzerinden 19 yıl geçti. Bugün yine beraberiz buradayız. Hemen akabinde yapılan seçimlerde malumunuz milletimiz o günkü seçim kanunu gereği, daha sonraki seçimlerde daha yüksek oy almamıza rağmen yüzde 34 gibi bir oyla tek başımıza bizi iktidara getirdi. Önümüze 2023 hedefimizi koymuşuz hemen yakınımızda ve ondan sonraki hedefleri yakalayabilmemiz için liderimizin arkasında bu kutlu yürüyüşe, güçlü yürüyüşe devam edebilmemiz için bizlere çok daha büyük gayret göstermek düşüyor” ifadelerinde bulundu.

“Elazığ için sözlerimiz, hayallerimiz var”

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Kongreler bizi birbirimize daha çok bağlayan bizim bayram günlerimiz diyoruz. Bizim yeniden yeşillendiğimiz, yeniden bismillah diyerek yol yürüdüğümüz günler. Bugün merkez ilçede yeniden bismillah diyerek yollara düşme zamanı. Ben 19 yıldan beri bu partiye emek vermiş bütün kardeşlerime teker teker teşekkür ediyorum. Biz çok büyük bir aileyiz. 19 yıl önce biz bu yola bir avuç insan olarak çıktığımızda Sayın Cumhurbaşkanımıza inanarak çıktığımızda hayallerimiz vardı. Biz hayallerimize sımsıkı sarıldık sonra milleti hayallerimize inandırdık. Yeni merkez ilçe yönetimimizle 2023 hedeflerimize daha güçlü yürüyeceğimize inanıyorum. Bugüne kadar Cumhurbaşkanımız verdiği her sözü yerine getirmiştir. Elazığ için sözlerimiz, hayallerimiz var. Biz bu hayallerimizi gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

“Hiçbir emaneti de ziyan etmedik”

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “kongreler bir yenilenme bir kan değişimidir. Bugünde inşallah bu kongre ile birlikte bir nöbet değişimi olacak. Nöbet değişimi derken sadece başkanlık değişimlerini nöbet değişimi olarak algılamamak lazım. Yönetimdeki her türlü değişim nöbet değişimidir. İnşallah bugün öyle bir yenilenme ile Adalet ve Kalkınma Partisi yine yoluna devam edecek. Biz 19 yıldır bu şekilde ayakta kaldık. AK Parti 19 yaşında tamda gençlik çağında. Tam da baş kaldıracak çağda. Tamda meydan okuyacak yaşta. Bundan dolayıdır ki, nerde bir haksızlık, hukuksuzluk adaletsizlik varsa Adalet ve Kalkınma Partisi orada teyakkuz halinde. Eğer emanet ehline tevdi edilmezse zahi olur. Bizler bugüne kadar hiçbir emanete ihanet etmedik, hiçbir emaneti de ziyan etmedik. İnşallah bugünden sonrada hep birlikte emanete gözümüz gibi bakacağız. Benim buna olan inancım ve güvenim tamdır. Kongremizin, partimize ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

ÇELİK, GÜVEN TAZELEDİ

Yapılan konuşmaların ardından tek listeyle gidilen Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı’nın seçimleri yapıldı. Mevcut Başkan Ömer Faruk Çelik güven tazeledi.

İŞTE AK PARTİ ELAZIĞ MERKEZ İLÇE TEŞKİLATININ YÖNETİM LİSTESİ;

ASİL

Ömer Faruk Çelik

Adem Şentürk

Osman Akay

Hasan Çalışkan

Mustafa Sayır

Feyaz Tekin

Nurullah Yıldız

Fatih Aladağ

Aydan Dayı Esmez

Enes Çiçek

Abdurrahman Yüksel

Vahit Tan

Nejla Karabulut

Savaş Çimenoğlu

Çetin Irmak

Hatice Esendemir

Şenol Arslan

Murat Yıldırım

Feyzi Alçinsu

Gökhan Demirtaş

Nihat Karabulut

Abdulsamet Yaman

Şeyma Kapar

İrfan Ataş

Kadir Yılmaz

Hüseyin Karakaya

Ahmet Murat

Ahmet Poyraz

Tahir Dinç

Hamit Doğan

YEDEK

Veysel Doğan

Tahsin Demirbağ

Fırat Küçüktağ

Cihan Demir

Musa Gülnar

Zöhre Bahçeci

Halil Fırat

Kader Altungök

Ergin Solmaz

Nursema Yılmaz

Yunus Demirelli

Murat Ataş

Süleyman Özdemir

Fadlı Yıldız

Alaaddin Gülbasan

28 Eyl 2020 - 00:58 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

İlginc - Kan testi sonuçları belli oldu mu Zülfü bey Elazığ lilari kabuk ettimi yazıklar olsun utanmadan bir de konuşuyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 00:58
01

uygur - aynı şarkı aynı terene sıkıntı vermeye başladınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 00:58