AK Parti Elazığ’da üye kaybetti mi?

Haber: Vedat Yetik - Yeni parti kurma hazırlığında olan Eski başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Bakan Ali Babacan’ın istifasının ardından AK Parti’de başlayan ayrılıklar gündemdeki yerini korurken, gözler Elazığ il teşkilatına çevrildi.

Bazı illerde Davutoğlu ve Babacan taraftarları AK Parti'den istifa ederken, Elazığ'da şuana kadar yeni oluşama destek verecek ayrılık yaşanmadığı öğrenildi.

MEMURLUK İÇİN BAŞVURANLAR İSTİFA EDİYOR

Günışığı Gazetesi’ne konuşan AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ teşkilatlarında şu ana kadar istifa yaşanmadığını söyledi.

Gürgöze; “Bize intikal eden bir istifa yok. Ancak malum, Türkiye’de Yargıtay, seçmen listelerini yeniledi. Bu listelerde uzun yıllar yapılmayan, parti sistemlerinde görülmeyen ölümlerin düşmesi ve devlet memuru olabilmenin şartlarından biri de siyasi parti üyeliğinden istifa etmek gerekir. Özellikle ilimizden polis, jandarma mensubu çok sayıda kişi müracaat ettiği için onlar partimizden ayrılmak durumunda kalıyorlar. Onun dışında herhangi bir istifa yok.” dedi.

“VATANDAŞIN 31 MART SEÇİMLERİNDE VERDİĞİ MESAJI ALDIK”

AK Parti’nin oy oranının düştüğü yönündeki görüşlere de değinen Gürgöze; “AK Parti vatandaşın umudu olmaya devam ediyor. AK Parti’ye olan teveccühü son derece yüksek. Bizler de vatandaşımızın 31 Mart seçimlerinde vermiş olduğu mesajı alarak 2023 hedeflerimize güçlü bir şekilde vatandaşın desteğini alarak devam edeceğiz.”

06 Eki 2019 - 11:48 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Mete - AKP'ye verdiğim oylar zehir zıkkım olsun, Elazığsporu ve Elazığı sahipsiz bırakanların soyu kurusun, fakirin çocuğuna törenle imam hatip okulu açıp kendi çocuğunu özel okula gönderenlerin Allah belasını versin. Fakiri fukarayı adam yerine koymayıp müteahhitlerle fink atanların Allah bin türlü belasını versin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ekim 11:48
01

turan - Mete çok fazla sitem etmişsin. Bir topluluk toptan iyi de olamaz toptan da kötü olamaz. Her işte olduğı gibi ayıklama esastır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ekim 11:48