Akıncılar 28 Şubat’ı ve Erbakan’ı unutmadı

Akıncılar Derneği Elazığ Şubesi 2. Başkanı Mehmet Ertuğrul, 28 Şubat postmodern darbe girişiminin ve  Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefat yıldönümü  dolayısıyla  açıklama yaptı.

28 Şubat açtığı yaraların sarılmaya çalışıldığını aktaran Mehmet Ertuğrul, “Hakkın batıla galebe çaldığı, tarihin akışı içerisinde son derece küçük, ama kendi içerisinde mühim bir mesele olan 28 Şubat’ta, Siyonizm ve ırkçı emperyalizm, ülkedeki piyonlarını kullanmak suretiyle meşru hükümete darbe yapmış ve hükümeti yıkmıştır. Fakat bilinmelidir ki, bin yıl süreceği ifade edilen bu yıkılış, yeni hedeflerin ve yeni zaferlerin de müjdesi olmuştur.”dedi

“Zalimlere Karşı Dik Durmuş Ve Onların Oyunlarını Bozmuştur”

Milli Görüş lideri, merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının yıldönümünde bir kez daha şükranla andıklarını ifade eden Ertuğrul, “Ömrünü; malıyla, canıyla davası için harcayan ve ilkelerinden asla vazgeçmeyen, devlet adamı, olmanın yanında inançlarına bağlı bir nesil yetiştirmek ve kendi kaynak ve değerleri üzerinde gelişen bir Türkiye oluşturmak için; siyonizme ve avenelerine mertçe kafa tutan bir yiğit olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı 10 yıl önce Rabbine uğurladık. hayırla yâd ediyoruz. Allah mekânını cennet eylesin. Erbakan hocamız, tüm insanlığın kurtuluşu için çalışan, adil düzen, İslam Birliği, İslam Natosu, İslam Birleşmiş Milletleri, İslam Dinarı, ağır sanayi gibi herkesin hayal dediği projeleri dile getirip, her zaman hakkı üstün tutan bir anlayış sergilemiş ve her şeyi Allah’ın rızasını gözeterek yapmıştır. Hayatı boyunca canıyla malıyla mücadele etmiş, emperyalizme, Siyonizm’e ve zalimlere karşı dik durmuş ve onların oyunlarını bozmuştur. Bu vesile ile nizamı âlem için canını vermiş tüm şubat şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Başta Merhum Erbakan olmak üzere, insanlığın kurtuluşu için canla başla çalışan ve bu uğurda vefat eden devlet büyüklerimizin de mekânlarını cennet olsun” şeklinde değerlendirmelerde bulundu

27 Şub 2021 - 18:00 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.