AKMURAT; "EN KISA ZAMANDA İLÇEMİZİN HİZMETİNE SUNACAĞIZ!"

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Baskil Belediyesi iş birliğiyle yapılacak olan Gençlik ve Spor Merkezinin yapımına başlandığı bildirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Baskil Belediyesi iş birliğiyle yapılacak Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksinin yapımına başlandı. Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, hazırladıkları projeyi gençlik ve spor bakanlığına sunduklarını ifade ederek, spor kompleksi için gerekli yer tahsisleri ve ihalelerin yapıldığını belirtti.

Baskil Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksinin yapımına başlandı. Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, hazırladıkları projeyi Gençlik ve Spor Bakanlığına sunduklarını ifade ederek, spor kompleksi için gerekli yer tahsisleri ve ihalelerin yapıldığını belirtti. Bu kapsamda Baskil Gençlik Merkezi, halı saha, iki basketbol ve voleybol sahasını yapımına başladıklarını ifade eden Akmurat, "İnşallah kısa sürede bitirerek, geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve ilçemizin hizmetine sunacağız" dedi.

24 Ağu 2022 - 13:48 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.