Altınovalılar Derneği, Başkan Şerifoğullar'ından Destek İstedi

Altınovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Av. Aziz Dinç, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret ederek dernek faaliyetleri p...

Altınovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Av. Aziz Dinç, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret ederek dernek faaliyetleri projeler hakkında bilgi verdi.

Dernek başkanı Aziz Dinç, ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Altınovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak bir buçuk yıl içerisinde birçok faaliyetlerde bulunduk. Son olarak gündeme gelen Uluova'daki 2 sulama projesini ödenek verilmesi konusunda Sayın Cumhurbaşkanımıza ve diğer ilgili kişilere mektup gönderme kararı aldık. Bu doğrultuda da ilk mektubunuzu ve dosyamızı Belediye Başkanı sayın Şerif Şerifoğulları'na arz etmek için başkanımızı ziyaret ettik.

Ayrıca şu anda sadece ovamızın değil Elazığ'ın temel problemlerinden biri olan sulama konusunda yapılan çalışmaları ve bu konuda hazırlamış olduğumuz dosyamızı başkanımıza verdik.

Sayın başkanımızdan ovamızın kurtuluşu olacak 4 temel sulama projesi konusunda yardım istedik.

Göreve geldiği ilk günden itibaren her daim yanımızda olan daha önce ilettiğimiz konularda yardımını bizlerden esirgemeyen sayın başkanımıza teşekkür ediyorum.

Sayın başkanımızın göstermiş olduğu ilgi ve alaka bizleri fazlasıyla memnun etti.

Başkanımız gerekiyorsa Elazığ'ın sulama problem ininin çözümü konusunda birlikte Ankara ya gidelim bu sorunun çözümü için çalınacak tüm kapıları birlikte çalalım önerisi bizleri çok fazla sevindirdi.

Hazırlamış olduğumuz dosyayı ilk olarak başkanımıza takdim ettikten sonra ilgili tüm kişi ve kuruluşlara iletmeye devam edeceğiz." dedi.

17 Haz 2020 - 17:09 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.