Araç muayene süreleri uzatıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, corona virüsü tedbirleri kapsamında araç muayene sürelerinin 30 Eylül tarihine kadar uzatıldığını duyurdu. Geçtiğimiz aylarda yine aynı tedbirler kapsamında 3 Nisan tarihinde araç muayeneleri ertelenmişti. İşte detaylar...

Corona virüsü salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında araç muayene süreleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı.

NİSAN AYINDA DA ERTELENMİŞTİ

Yine aynı tedbirler kapsamında 3 Nisan tarihinde araç muayeneleri ertelenmişti. Nisan ayında yayınlanan Resmi Gazete’de “Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilen COVID-19 salgını nedeniyle, bu Yönetmeliğin 14 üncü maddesi gereğince muayene süresi gelen araçlarının muayenesini bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren üç ay içerisinde gerçekleştiremeyen motorlu taşıt sahipleri, araç muayene işlemlerini bu sürenin bitiminden itibaren 45 gün içerisinde gerçekleştirebilirler. Bu süreler gerektiğinde Bakanlıkça uzatılabilir.” şeklinde bir açıklama yer almıştı.

Bu detaylarla birlikte 3 Temmuz tarihinden itibaren 45 gün süre içerisinde araç muayeneleri gerçekleştirilebilecekti ve son tarih 17 Ağustos olarak açıklanmıştı. Bugün alınan karara göre araç muayenelerinin 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı.

12 Ağu 2020 - 14:33 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.