Asfalt serimde rekora koşuyoruz

Elazığ Belediyesi, artan sıcaklıklara rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi, artan sıcaklıklara rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri ekipleri Çatalçeşme Mahallesi’nde asfalt serim çalışmalarını 12 iş makinesi ve 45 personelle yürüttü.

Hizmetin yazı kışı olmaz diyen Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, bu yıl asfalt serimde rekora koştuklarını belirterek, mahallelerde bir sıkıntı yaşanmaması için ekiplerin canla başla çalıştıklarını söyledi.

Fen İşleri Müdürü Osman Cahit İlhan ile çalışma yerlerinde incelemelerde bulunan Başkan Selmanoğlu, vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaştı. Çatalçeşme Mahalle sakinleri Başkan Selmanoğlu’nun verdiği sözleri bir bir yerine getirdiğini ifade ederek, hizmetlerden dolayı Belediyeye teşekkür ettiler.

Çatalçeşme Mahalle Muhtarı Sabahattin Fırat, Belediye’nin çalışmalarından memnun olduklarını ifade ederek, altı sokağın asfalt serim işleminin tamamlandığını belirtti. Fırat, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’na da gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Şehrimizin muhtelif mahallerinde sıcak asfalt serim işleminin devam ettiğini belirten Fen İşleri Müdürü Osman Cahit İlhan, Ulukent, Doğukent, Kırklar ve Çatalçeşme Mahallerinde toplam 134 bin metrekare asfalt serimin yapıldığını belirtti. İlhan, önümüzdeki günlerde ilimizin farklı mahallerinde de çalışmaların süreceğini sözlerine ekledi.

Hemşerilerimizin rahatı için ellerinden gelen tüm gayreti sarf ettiklerini belirten Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise açıklamasında şunları söyledi:

“Çatalçeşme Mahallesi’nde asfalt serim çalışmalarımız devam ediyor. Sıcaklıkların 45 derece seviyesini gösterdiği bugünlerde ekiplerimiz büyük bir azimle hemşerilerimiz için hizmeti sürdürüyor. Amacımız caddesi ve sokağıyla asfaltı tamamlanmış bir şehir imar etmektir. Şehrimizin güzelleşmesi adına artan sıcaklıklara rağmen çalışmaları yürüten ekibimize yürekten teşekkür ediyorum.”

30 Tem 2010 - 23:53 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.