At Yarışları’nda 5.Koşu Günü

Elazığ At Yarışları’nda Sezon’un 5. Yarış gününde programda 7 koşu yer alırken, 108 safkan start alacak…

14 Nisan'da sezon açılışı yapılan Elazığ At Yarışları’nda sezonun 5. Koşusu bugün Yurtbaşı Hipodromu’nda gerçekleştirilecek…

108 Safkan ve Altılı 18:00’da…

Çarşamba günleri koşulan Elazığ At Yarışları’nda Sezon’un 5. Yarış gününde programda 7 koşu bulunurken, 388 Bin TL Yarış ikramiyesi ve Yetiştirici priminin dağıtılacak. Bugün 108 Safkan atın yarışacağı Elazığ Yurtbaşı Hipodromu’ndaki koşular saat 16:45’te start alacak. Özel koşunun bulunmadığı bugünkü Elazığ At Yarışları’nda Altılı Ganyan’ın başlama saati ise 18:00 olarak açıklandı.

Yurtbaşı Hipodrom Müdürlüğü yetkilileri, ”Pandemi sürecinden dolayı iki yıldır yarışlarımızı yarış severlerimiz izleyemiyorlar. Beklentimiz bu sürecin sona ermesi ve hipodromlarımızın yarış severlerin yeniden yarış heyecanı yaşamalarına sahne olması. Bugün de hipodromumuzda toplam 7 koşulu bir program yer alıyor. Yarışlarımız 16.45'te başlayacak ve devam edecek.” dediler.

11 May 2021 - 14:03 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.