AVRUPALI ELAZIĞLILAR FRANKFURT'TA BULUŞTU

Avrupa Elazığlılar Derneği tarafından düzenlenen eğlence ve dayanışma gecesi büyük ilgi gördü.

Avrupa'da yaşayan Elazığlılar, Frankfurt kentinde düzenlenen dayanışma gecesinde bir araya geldi.

Geceye Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı,AkParti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Ömer Serdar, Müsiad Almanya başkanı, Frankfurt Başkonsolosu, Mainz Başkonsolosu, Uıd Hessen Bölge Başkanı, Tdihk Başkanı çeşitli dernek temsilcileri ve Avrupa'nın çeşitli şehirlerinden yaklaşık bin Elazığlı katıldı.

Avrupa Elazığlılar Derneği Başkanı Muharrem Akan yaptığı konuşmada, derneğin, kurulduğundan bu yana amaçları doğrultusunda çalışmalar yaptığını ve bugüne kadar bir çok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Elazığ'daki depremzedelere ve engelli vatandaşlara yardım ettiklerini ifade eden Akan, "Elazığ'daki Depremzede çocuklara 1023 giysi yardımında bulunduk. Ayrıca 33 Engelli vatandaşımıza akülü araba hediye ettik.Tüm bu çalışmaları hemşerilerimize sayesinde gerçekleştirdik" dedi.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile Ömer Serdarda kısa birer teşekkür konuşması yaptı.

Eğlence ve Dayanışma Gecesinde sahne alan Elazığlı sevilen Sanatçılar Ahmet Karacan ,HGS Hayati Demirel,Ayhan Adar,Ahmet Yıldırım,Habip Yıldız ve Eren Poyraz Elazığ türküleriyle davetlileri coşturdu.

30 May 2022 - 13:10 Elaziğ- Gündem

Mahreç   Editör


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.