“BAHAR GELİYOR KONSERLERİ” BAŞLIYOR

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından “Bahar Geliyor Konserleri” düzenlenecek.

“BAHAR GELİYOR KONSERLERİ” BAŞLIYOR
Haber albümü için resme tıklayın

Fırat Üniversitesi’nde öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla bu yıl ilk kez “Bahar Geliyor Konserleri” düzenleyecek.

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilecek konserlerde Elazığlı sanatçılar Tekin Bulut ve Zafer Döner öğrencilerle buluşarak baharın gelişini kutlayacak.

30 Mart Çarşamba günü başlayacak olan konserlerde ilk gün rock sanatçısı Zafer Döner, 31 Mart Perşembe günü ise usta sanatçı Tekin Bulut sahne alacak. Konserler, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi önünde gerçekleştirilecek ve saat 16.00’da başlayacak.

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada, “2021 – 2022 eğitim ve öğretim döneminde öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla çok sayıda gezi ve sosyal etkinlik gerçekleştirdik. Bu etkinliklerimizi havaların ısınmasıyla birlikte daha da artıracağız. Bu yıl ilk defa “Bahar Geliyor Konseri” adı altında baharı karşılamak amacıyla müzik etkinliği başlatıyoruz. Gelecek yıllarda da sürdürmeyi planladığımız “Bahar Geliyor Konseri” etkinliklerinde Elazığlı sanatçılarımızı öğrencilerimizle buluşturacağız. Daha büyük organizasyonlar için de hazırlıklarımız devam ediyor” denildi.

28 Mar 2022 - 16:12 Elaziğ- Gündem

Mahreç   Editör


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.