BAHÇELİ'DEN SERT SÖZLER!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'Aday Belli Karar Net' mitinginde açıklamalarda bulundu. Bahçeli, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert mesajlar göndererek, 'güvenlik tehdididir' dedi. 'Adayımız Erdoğan' vurgusu yapan Bahçeli, 'Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın acemilerle aynı terazide tartıya çıkarılması Cumhura saygısızlık ve nankörlüktür.' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2023'e Doğru Aday Belli Karar Net Elazığ Mitingi'ne katıldı. Bahçeli, Elazığ İstasyon Meydanı'nda açıklamalarda bulundu. Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi.

İşte Bahçeli'nin değerlendirmelerinden öne çıkanlar;

"Elazığ Türkiye'ye nam salıyor, heyecanımıza heyecan katıyor. Hepinizi hürmetle selamlıyorum. Tüm ilçelerini en halisane selamlarımı gönderiyorum. Yanıbaşımızda dimdik duran Harput'u selamlıyorum. Çayda çıra ile oynayıp delilo ile gülenleri selamlıyorum. Dostluğun simgesi Gakkoşları kalpten selamlıyorum.

ZALİMLERE BOYNU EĞMEYECEĞİZ

Zalimlere boyun eğmeyecek, hainlerin tutsağı olmayacağız. Şirret oyunlarını bozacağız. Karanlık senaryolarını yırtıp atacağız.

Adıyaman, Malatya, Diyarbakır, Elazığ, Türkiye hepimiz buradayız. Niyaz ederim ki ayağınıza taş değmesin. Allah sizleri kem gözlerden korusun kollasın. Bu meydanda daha iyisini yapma şevkini bizlere aşılayan siz değerli kardeşlerimize buraya kadar gelmese de dualarıyla destek verenlere şükranlarımı sunuyorum. Açık hava toplantımızın düzenlenmesinde, tertip ve temininde emeği geçen parti teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.

Yolu doğru olanın yükü ağır olsa da imanla kaldırıyoruz bu yükü. Doğru duvarın yıkılmayacağını çok iyi biliyoruz. Cümleler doğrudur sen doğru isen. Doğruluk bulunmaz sen eğri isen. Bu dünyada ümitsizlik diye bir şeyin olmayacağına, aksine çanak tutanların doğruluğa muhalif tarafta bulunacağına candan inanıyoruz. HJayat varsa ülkü vardır. Ülke vardır. ufuk vardır. Kaderdaşlık vardır. Ve kardeşlik hukuku ile yaşayacağımız nice adımlar bizi beklemektedir. Söylediğimiz her söz saygı ve sevgi ile doludur. Kökeni mezhebi, ana dili ne olursa olsun milli ve manevi değerlerin ortak paydasında yerini alan herkes bizim kardeşimiz ve bu ülkenin özbeöz evladıdır. Hiçbir şer odak aramızı açamayacaktır.

ZİLLETE KARŞI BİRLİKTEYİZ

Bizim birlikteliğimiz çıkara dayalı bir iş ortaklığı değildir. Kardeşliğimiz bin yıllıktır. El ele gönül gönüleyiz. Kol kolayız. Nihayet acımızla ve sevincimizle biriz ve beraberiz. Ayrımız gayrımız yoktur.

Türkiye'yi durdurmaya çalışan, Elazığ'un önünü kesmeye çalışanlarla mücadele halindeyiz. Zalimlere karşı aynı safta mıyız? Zillete karşı aynı tarafta mıyız? Gakkoşlar babacandır, dost canlısıdır. Sözünün eridir. Zalime düşman mazluma merhametlidir.

2023 yılı lider ülke Türkiye'nin ön yüzüdür, ön sözüdür. 13. Cumhurbaşkanı ile birlikte milletvekili genel seçimlerinin yapılacağı demokrasi ve sandık yılıdır. 2023 yılına hazır mısınız? Sandığa gidecek ve cumhuriyetimize sahip çıkacak mısınız?

"ADAYIMIZ BELLİ KARARIMIZ NETTİR"

Bu atılgan irade, tavizsiz ifadeniz hesap yapanların uykularını kaçırıyor. Meydanın boş olmadığını cümle alema gösteriyorsunuz. Çünkü Cumhur İttifakı alayına birden göğüs germeye muktedirdir. Artık seçimlere az bir süre kaldı. Kader anı yaklaşmaktadır. Demokratik hesap günü ufukta görülmektedir.

Bizim adayımız belli kararımız nettir. Adayımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Amacımız hem cumhurbaşkanlığı hem de mecliste de çoğunluğu almaktır. Allah'ın izniyle Elazığ zillete düşmeyecek, Türk Milleti geri adım atmayacaktır.

"KILIÇDAROĞLU GÜVENLİK TEHDİDİDİR"

Türkiye'nin kuyusunu kazanlara çoktan tahammülümüz bitmiştir. CHP Genel Başkanı selin içinde sürüklenen bir kütüğe dönüşmüştür. Siyasi nefretini Türkiye'ye karşı silah gibi kullanmaya başlamıştır. PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur. FETÖ'yü aklamaya çalışan O'dur. Bu Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP uçurumun kenarındadır. Türkiye'nin huzur ve güvenliğini tehdit etmektedir. Londra'da temiz para bulacağım dedi. Türkiye'yi uyuşturucu ticaret yapmakla suçladı. Askerimiz ve polisimize en hayasız iftiraları reva gördü. Cari açık iftirasını vizdanı sızlamadan attı. Ülkemizin gri listede olduğunu utanmadan iddia etti. Asıl bu listede olan Birleşik Krallık'tan haberi olmadığını da cahilce söyledi.

Karar da sözde hüküm de milletindir. Kılıçdaroğlu ve zilletin diğer ortakları dış ülkelerden icazet beklentileri düpedüz teslimiyetçiliktir. Sevdamız millettir. Gücümüz devlettir. Çünkü biz dedem Korkut'un, Ahmet Yesevi'nin, Hacı Bektaş'ın tarihten gelen sesiyiz.

6'LI MASA İRADESİZDİR

Temelleri çürük, çatısı uçuk güçlendirilmiş parlamenter sistem dışında söyledikleri hiçbir şey yoktur. Henüz adayları da derin bir anlaşmazlık ve tartışma konusudur. 6'lı massa iradesizdir, istikrarsızdır. Dış güçlerle Türkiye aleyhine oldukları ayan beyan ortadadır. Kimi aday gösterecekleri belli değilken her birinin gündemi başkadır.

SAYIN ERDOĞAN BU ACEMİLERLE AYNI TERAZİDE DEĞİL

Hala malum başkanların isimleri dışında bir şey söyleyemiyorlar. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın acemilerle aynı terazide tartıya çıkarılması Cumhura saygısızlık ve nankörlüktür. Son yurdumuzu harap etmek isteyenlerin yakasından tutup, hesabı mahşere bırakmadan fitil fitil sormasını biliriz. Cumhur İttifakı'nın önü açıktır. İstikbali açıktır. Zilletin önü kapalıdır. Eşkiyası, katili, Türk düşmanı kim varsa Zillet'in arkasında sıraya girmiştir. Milletimizden ve coğrafyamızdan intikam isteyenler Kılıçdaroğlu ve Zillet'in arkasında sıradadır. Böyle bir ittifaka milletimiz rıza göstermeyecektir.

Cumhur İttifakı lider ülke Türkiye'nin mimarıdır. Türkiye bir karar aşamasına gelmiştir. Kaybedecek zamanımız yoktur. Bizim başka bir coğrafyada gelecek arayışımız yoktur. Milli birliğimiz, kardeşlik ruhumuz sarsılırsa bunun geri dönüşü mümkün değildir. Türk milleti, sinsi çabalara fırsat vermeyerek tarihi beraberliğini sonsuza kadar sürdürecektir.

2023 lider ülke Türkiye ülkümüz gerçekleşecek. Ülkemiz de ülkümüz de refah dolu yarınlara kavuşacak. İnsanca yaşam ortak kaderimiz olacak. uUmhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile siyasi ve ekonomik istikrar korunacak. Elbette olacak birlikte olacaktır. Anadolu yeniden bilimin ve ilmin beşiği olarak öne çıkacaktır."

13 Kas 2022 - 17:28 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Dilara Mengünoğul


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.