Başbakan sizi çok seviyor

Yılın Bürokratı ödülünü almak için Elazığ’a gelen TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar,

Yılın Bürokratı ödülünü almak için Elazığ’a gelen TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, TOKİ tarafından başlatılan Deprem Konutlarını incelemek üzere Kovancılar ilçesinde yapımına devam edilen inşaat alanını gezdi.

Vali Muammer Erol ile birlikte Okçular Köyü'ne giden Bayraktar, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, burada yapılan evlerin çok modern olacağını ifade etti. Başkan Bayraktar, şöyle dedi:

"Altında ahırı olan ikiz evler yapılıyor. İnsanlar burada hem şehir hem de köy hayatını yaşayacak. Burada yaklaşık bin 500 kişi yaşayacak. Onun için burada, ticaret merkezi, cami, okul yapılacak. insanlar burada yaşarken hem temiz havada yaşayacak hem de şehirde ne varsa burada da o olacak.''

Öte yandan, Erdoğan Bayraktar, Okçular'da yaşayan bir köylünün gelip, ''Başbakan, Okçular Köyü Türkiye'de örnek bir köy olacak demişti.' sözünü hatırlatması üzerine TOKİ Başkanı Bayraktar, ''Burası 'cillop' gibi bir yer olacak. Başbakan bana soruyor, 'ne yaptın' diye. Bana diyor ki 'ya yaparsın ya da kendine ölümlerden ölüm beğen.' Başbakan sizi çok seviyor.'' şeklinde konuştu.

28 May 2010 - 23:50 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.