BAŞKAN AKIN, ŞIRA MEYDANINDAKİ ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Saadet Partisi İl Başkanı Akın Şıra Meydanı'nda vatandaş ve esnaflarla bir araya geldi.

BAŞKAN AKIN, ŞIRA MEYDANINDAKİ ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN AKIN, ŞIRA MEYDANINDAKİ ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ
+4
Haber albümü için resme tıklayın

''ESNAFIMIZ SORUNUN KAYNAĞINI BİLİYOR''

Başkan Akın ifadelerinde ''Bir gencimizin “Bu memlekette artık yaşamak istemiyorum, AKP ekmeğimizi elimizden aldI” demesi bizleri sarstı. Şükürler olsun ki Esnafımız sorunun kaynağını biliyor, AKP’ye ve AKP’li milletvekillerine büyük bir kızgınlık var. Bizler çözüm konusunda projelerimizi ve düşüncelerimizi aktardık. Saadet Partimize büyük bir güven ve teveccüh görüyorum. İlk seçimde bunun sonuçlarını hep birlikte göreceğiz inşallah. Esnafımız, Milletimiz müsterih olsun, 1 yıl içinde bu sorunlar tamamen bitecek, herkesi Manevi ve finansal açıdan rahatlatacağız inşallah kimsenin şüphesi olmasın. Geçmişte her fırsatta bunu yaptık, yine yapacağız inşallah. Biz bu kardeşlerimizin derdini kendi derdimiz bildik ve çözmekte kararlıyız, kimse bunun önünde duramaz.'' diyerek sözlerini sonlandırdı.

26 Haz 2022 - 10:12 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Alper - Bu ne biçim saadetli,kız mi oğlan mi belli değil.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Haziran 10:12
01

ragıp - saadetin kadrini kıymetini bilmeyenler gitsin başını taşlara vursun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Haziran 10:12