BAŞKAN CÖMERT'TEN MUHARREM AYI MESAJI

Güneşin Kadınları Elazığ Kadın Girişimi Kooperatif Başkanı Mesude Cömert Muharrem ayı ve Kerbela mesajında beraberlik vurgusu yaptı.

Güneşin Kadınları Elazığ Kadın Girişimi Kooperatif Başkanı Mesude Cömert, Muharrem ayı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkanı Mesude Cömert kutlama mesajında; "Bütün İslam dünyası bu günlerde Muharrem ayını idrak etmektedir. Önemli olayların yaşandığı Muharrem ayı, içerisinde yer alan paylaşmanın, şükretmenin, bereketin adı olan Aşure gününün bereketinin yanında, zulme boyum eğmeyen, Adaletin ve doğruluğun yanından ayrılmayan Peygamberimizin sevgili torunu Hz. Hüseyin’in ve beraberindeki masum insanların Kerbela da şehit edilmesi, hüznünü de içerisinde barındırmaktadır.

Birliğimiz, beraberliğimizin ve kardeşlik duygularımızın daha da arttığı bu günlerde gözlerimiz daima barışa, doğruluğa ve kardeşliğe bakması ve yüreğimizin sevgi saygı ve hoşgörüyle artması gerekmektedir. Bu duygularla Muharrem ayının birlik ve kardeşlik duygularının daha da gelişmesine ve dünya üzerine barış ve mutluluk tohumlarının yeşermesine vesile olmasını diliyor.

Güneşin Kadınları Elazığ olarak Aşure gününün ülkemize milletimize bereket getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum."dedi.

11 Ağu 2022 - 16:31 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.