BAŞKAN DURAN TEMEL ATMA TÖRENİNE ELAZIĞLILARI DAVET ETTİ

CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran,20 Eylül’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı Gazi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Temel Atma Törenine Elazığlıları davet etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak ve 20 Eylül’de temeli atılacak okulun temel atma törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da katılacak.

CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, CHP’li belediyeler tarafından Elazığ’da 3 okul yapılacağını anımsattı.

20 Eylül’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temelinin atılacağını belirten Duran, diğer 2 okulun çalışmalarının da devam ettiğini söyleyerek: “temel atma töreninin gerçekleştireceğiz ancak diğer okulların da projelerinin bitme aşamasına gelmiş ve bundan sonraki süreçte projelerin onanması ve devamında ihale süreçleri. Onlarla ilgili de takiplerimiz devam ediyor durumun hızlanması için gayret içerisindeyiz.” Dedi.

Duran, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a teşekkür ettiğini belirterek: “öncelikle bizim aklımızda böyle bir proje yoktu. Bu projeyi ortaya atan ve böyle bir projeyi Elazığ’a kazandırmanın ilk meyvesini bize sunan Sayın Metin Bulut’a teşekkür etmek istiyorum. Metin bey bu fikri ilk sunduğunda bizler düşündük ve yola çıktık kendisine teşekkür ediyoruz o vesile oldu bu işe. Devamında 1 okul teklifini 3 okula çıkartan Gürsel Erol’a teşekkür etmek istiyoruz. Devamında Genel Başkanıma teşekkür etmek istiyorum bu projeler ilk çıktığından beri her görüştüğümüzde ilk sorusu okullar ne oldu? Hangi aşamada? Soruları oldu.” İfadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı ve 20 Eylül’de gerçekleşecek temel atma törenine Elazığlıları davet eden Başkan Duran: “Ayın 20’sinde saat 11.00’de Gazi Meslek Lisesi’nde temel atma törenimiz var sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.” Dedi.

05 Eyl 2022 - 18:07 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Dilara Mengünoğul


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.