Başkan Selmanoğlu 2011'i değerlendirdi

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, 2011 yılını değerlendirerek, 2012'de durmak yok koşmaya devam. 2012 yılında da belediye hizmetleri aralıksız devam edecek dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, 2011 yılını değerlendirerek, "2012'de durmak yok koşmaya devam. 2012 yılında da belediye hizmetleri aralıksız devam edecek" dedi.

Selmanoğlu, yazılı açıklamasında, şehrin yaşam ve cazibe merkezi haline gelmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini, 2012 yılında mega projelerle kamuoyunun karşısına çıktığını bildirdi.

Görev süresi içinde sözünü verdiği projeleri bir bir hayata geçirildiğini, alt yapı, üst yapı, sosyal belediyecilik uygulamalarının geçtiğimiz yılda artarak devam ettiğini ifade eden Selmanoğlu, "8 yıl içerisinde 27 modern bulvar ve 180'e yakın parkı şehre kazandırdık. Malatya Caddesi'nin birinci, ikinci etabının ardından üçüncü etabını da tamamlayarak çevre düzenlemesi ile birlikte hizmete açtık. Hemşehrilerimizin sabah sporunu yaptığı bu modern bulvarımızda yürüyüş parkurları ile çeşitli spor aktivitelerinin yapıldığı fitness aletlerini de Malatya Caddesi'nde vatandaşlarımızın hizmetine sunduk" ifadelerini kullandı.

Şehrin yeni yerleşim bölgeleri başta olmak üzere tüm mahallelerde asfalt serim, kaldırım tretuvar ve parke taşı döşeme çalışmalarının 2011 yılında da adeta rekor düzeyde gerçekleştiğini belirten Selmanoğlu, şehrin doğusunda ve batısında asfaltı olmayan cadde ve sokağın kalmadığını kaydetti.

Selmanoğlu, ihalesi geçtiğimiz aylarda yapılan ve yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığı Kültür Park projesinde artık geri sayım başladığını bildirdi. Selmanoğlu, şunları kaydetti: "2009 yılında hemşehrilerimize sözünü verdiğimiz bu proje için yüklenici firma hafriyat işlemlerine başladı. Kültür Park, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da bir ilk olma özelliğine sahip. İçerisinde her türlü sosyal donatıların yer alacağı bu projemizin bütçesi hazır. Projemizde bizlerin yanında yer alan Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na, milletvekillerimize, şükranlarımı sunuyorum."

Yöresel ürünlerin sergilendiği ve bir hafta süreyle devam eden Üzüm ve Orcik Festivali'nde şarkıcıların sahne aldığını, Ankara ve İzmir'de düzenlenen Elazığ tanıtım günlerinde vatandaşlara hazırladıkları yayınları takdim ettiklerini anlatan Selmanoğlu, açıklamasını şöyle tamamladı: "2012'de durmak yok koşmaya devam. 2012 yılında da belediye hizmetleri aralıksız devam edecek. Hizmette vatandaşlarımızın mutluluğunu esas alan çalışmalara imza atıyoruz. Modern hizmet binamızda vatandaşlarımıza her türlü kolaylıkları sağlayarak bu aziz diyara hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Belediyeciliğin alt yapı ve üst yapı hizmetleriyle sınırlı tutulmadığını icraatlarımızla kamuoyuyla paylaşıyoruz. Eğitim hizmetlerine verdiğimiz destekler bu yılda da artarak devam edecek. Kurs Eğitim Merkezinde istihdam amaçlı faaliyetlerimiz sürüyor. Şehrin muhtelif mahallelerinde yapımı devam eden parklar hizmete açılacak."

11 Oca 2012 - 22:53 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.