Başkan Şerifoğulları İncelemelerini Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte şehir genelinde devam eden belediye çalışmalarına ilişkin incelemelerini sürdürüyor.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın gerçekleştirdiği incelemeler ile ilgili olarak, Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada,” Ataşehir İmam Efendi Bulvarı-Hicret Mahallesi Güney Çevre Yolu bağlantısını sağlayan ve 1 kilometrelik kısmı tamamlanarak hizmete sunulan 35 metre genişliğinde, 2,5 kilometre uzunluğundaki 8 şeritli yol çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Şerifoğulları, çalışmalara ilişkin ilgililerden bilgi aldı. Temel alt serim işlemlerinin büyük oranda tamamlandığı yol çalışmalarının süratle devam ettiğini belirten Başkan Şerifoğulları, yeni bulvarın şehir içi trafik akış hızı ve konforuna önemli ölçüde katkı sağlayacağını kaydetti.” denildi

“7/24 Görevimizin Başında Hemşerilerimize Hizmet Etmeyi Sürdüreceğiz. “

Elazığ Belediyesi olarak tam kapanma kurallarının uygulandığı şu günlerde tüm ekipleriyle birlikte sahada olduklarını vurgulayan Başkan Şerifoğulları ise “Vatandaşlarımızın rahat ve huzur içerisinde bir bayram geçirmesi için ulaşımdan temizliğe bütün çalışmaların eksiksiz bir şekilde ilerlemesi için bizler 7/24 görevimizin başında hemşerilerimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz.” dedi

12 May 2021 - 16:32 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.