BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Her fırsatta hemşehrilerimizi ziyaret ederek onlarla istişarelerde bulunuyoruz.

Göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman destekleri ve muhabbetleriyle yanımızda olan hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, mahalle ziyaretleri kapsamında Nailbey Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları, Nailbey Mahalle Muhtarı İhsan Parlak ile birlikte adım adım mahalleyi gezerek ihtiyaçları yerinde tespit etti, vatandaşların taleplerini dinledi.

Tüm ziyaretlerinde olduğu gibi 7’den 70’e vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Şerifoğulları, vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Daha sonra mahallede hizmet veren Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden Başkan Şerifoğulları; gerek fiziki, gerekse sosyal çalışmalarla şehrin dört bir yanında vatandaşların yaşam kalitesini zenginleştirmeye devam ettiklerini kaydetti.

“Hemşehrilerimizle bir arada olmak bizim için en büyük mutluluk kaynağıdır.” diyen Başkan Şerifoğulları, “Her fırsatta hemşehrilerimizi ziyaret ederek onlarla istişarelerde bulunuyoruz. Bu şehir hepimizin ortak paydasıdır. Şehrimizi daha güzel yarınlara taşımak adına tüm gücümüzle gayretle çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin önerileri, talepleri doğrultusunda şehrimiz için gerekli adımları atmaya devam ediyoruz.

Bugün de Nailbey Mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya geldik, onların muhabbetlerine ortak olduk, taleplerini dinledik. Göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman destekleri ve muhabbetleriyle yanımızda olan hemşehrilerime bir kez daha canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

09 Eyl 2022 - 16:43 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.