Başkan Şerifoğulları'ndan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Dünya Engelliler Günü’nün farkındalık oluşturması açısından önem arz ettiğini ifade eden Başkan Şerifoğulları, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Göreve geldiğimiz günden itibaren toplumun her kesimine kolay ve kaliteli yaşam alanları sunabilme gayretiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak, karşılaştıkları engelleri ortadan kaldıracak, sorunlarının çözümüne katkı sunacak çalışmaların öncüsü olmaya gayret ediyoruz.

Temel gayemiz herkes için kaliteli yaşanabilir bir şehir oluşturmaktır. Bu gaye doğrultusunda özel bir proje olan Engelsiz Yaşam Merkezimizin inşa çalışmalarını başlattık. Engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırarak sosyal yaşamda aktif olacakları bir yaşam alanı olarak hizmete sunacağımız Engelsiz Yaşam Merkezimizin inşasını tüm hızıyla sürdürüyoruz.

Engelli kardeşlerimizin yanlarında yer alarak, kalplerdeki ve zihinlerdeki engelleri ortadan kaldırmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Toplumun tüm kesimlerinde bu bilincin oluşması temennisiyle, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün toplumsal bilincin ve farkındalığın artmasına vesile olmasını temenni ediyor, engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.”

02 Ara 2020 - 15:26 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.