Başkan Şerifoğulları: ‘Verdiğimiz Her Sözün Arkasındayız’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 8. Kolordu Kışlasından geçen yeni imar yolundaki çalışmaları görmek ve gelinen aşamaya ilişkin bilgi almak üzere incelemelerde bulundu.

‘Hedefimiz En Kısa Sürede En Kısa Mesafeyle Ulaşım Olanağı Sağlamak’

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda 8. Kolordu Kışlası içerisinde geçen yeni yolun, yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Şerifoğulları, gelinen aşamaya ilişkin bilgi verdi.

Kanal Boyu Projesinin 3.etap kısmında yer alan 1200 metre uzunluğunda 30 metre genişliğindeki yeni imar yolunun, trafik yükünü ciddi anlamda minimize edeceğini vurgulayan Başkan Şerifoğulları, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Altı şerit olarak hizmet verecek bu yol, Necmettin Erbakan bulvarından gelip daha sonra bizlerin yapmış olduğu kanal boyunun da devamında bulunan hastanemize, şehrin batısındaki vatandaşların rahat bir şekilde ulaşımını sağlamak adına hayata geçirildi. Ekiplerimiz hummalı bir şekilde yolu planlanan en kısa sürede hizmete sunmayı hedefliyor. Her geçen gün kapasitesini artıran Fethi Sekin Hastanesi’ne çevre illerden de gelen vatandaşlarımız şehrin etrafını çevreleyen yollarımızla daha rahat bir ulaşım imkânı buluyor. Bizler çalışmalarımızı bugünü düşünerek değil geleceği planlayarak projelendiriyoruz. Merkez trafiğine takılmadan en kısa sürede en kısa mesafeyle ulaşımı sağlayacak birçok alternatif güzergâhı da bu anlayışla hizmete sunduk, sunmaya da devam edeceğiz. Üç gidiş üç geliş olacak şekilde inşa edilen yeni yolumuz, hemşerilerimizin de sıklıkla kullanacağı bir güzergâh olacak”

‘VERDİĞİMİZ HER SÖZÜN ARKASINDAYIZ’

Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren şehrimizin problemlerini çözebilmek ve sorunları asgariye indirebilmek adına yılmadan, yorulmadan, fakat ama demeden çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu çalışmada kaliteli ulaşım ile ilgili verdiğimiz sözün bir tezahürüdür. Malumunuz büyük bir deprem yaşadık. Bir takım mağduriyetler söz konusu. Depremin yaralarını sarabilme adına hem Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız hem de İçişleri Bakanlığımız çok hummalı bir çalışma içerisinde. Yaklaşık 18 bin konutun inşası devam ediyor. İnşallah yıl sonunakadar vatandaşlarımıza bu konutların bir kısmı teslim edilecek. Depremle ilgili bu çalışmalar yapılırken bizlerde şehrimizin güzelleşmesi, gelişmesi ve kalkınması adına projelerimizi hayata geçiriyoruz.

‘ŞEHRE DEĞER KATACAK BİRÇOK ÇALIŞMADA SONA YAKLAŞTIK’

Bir taraftan Fuar ve Kongre Merkezimiz ve Engelsiz Yaşam Merkezimizin inşası devam ederken diğer taraftan Harput Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası çalışmamızı tamamladık. Kent-Köy projemize ilişkin çalışmamızda sona gelindi. Kapalı Çarşımızı restore ederek hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Bunlar gibi birçok projemizi hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz. Görev süremiz bitinceye kadar bu çalışmalarımıza yorulmadan, bıkmadan inşallah devam edeceğiz. Özellikle Hicret Mahallesi’nde yeni açmış olduğumuz bulvar ve Kolordu içerisinde yaptığımız çalışma şehrimize ciddi manada değer katacak. Bizler Elazığ’ın kalkınması, gelişmesi ve daha müreffeh bir şehir olması adına vatandaşlarımızla, muhtarlarımız ve STK’larımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

19 Kas 2020 - 13:53 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Elazığlı - Siz bir de gelip windyhill otel altındaki doğa türk evlerinin çamura batmış halini görün. 60 ailenin ne halde olduğunu bir görün ondan sonra belediyeciliginizi konuşalım...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 13:53