BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN BIZMİŞEN TOKİ’YE ZİYARET

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bızmişen TOKİ konutlarını ziyaret ederek vatandaşlarımızla hasbihal etti.

Hemşerilerimizin ricası üzerine evlerine konuk olan Başkan Şerifoğulları, hem belediye olarak gerçekleştirmiş oldukları sosyal projeleri anlattı hem de kendilerinin talep ve önerilerini dinledi.

“Çocuklardan Yoğun İlgi”

Özellikle çocuklar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Şerifoğulları, kendisi de aynı samimi ve babacan duygularla çocukları selamladı. Ziyaretinin büyük bir kısmını çocuklarla ilgilenerek geçiren Başkan Şerifoğulları, kendilerine bir de futbol sahası yapma sözü verdi.

“Ulaşım ve Temizlik Noktasında Hiçbir Sıkıntınız Kalmayacak”

Mahalle sakinlerinin genel olarak sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Şerifoğulları, konuyla ilgili ekibine talimat vererek yapılması gereken her ayrıntının not edilip en kısa sürede gerçekleştirilmesi emrini verdi.

Özellikle ulaşım noktasında mahalle sakinlerinin hiçbir sıkıntısının kalmayacağını vurgulayan Başkan Şerifoğulları, bayanlar tarafından da talep edilen Pazar ve sosyal donatı alanlarının en kısa sürede gerçekleştirileceği sözünü verdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bizzat talimat veren Başkan Şerifoğulları, mahalle içerisinde düzenli olarak temizlik ve hijyen çalışmaları ile ilaçlama çalışmalarının da aksatılmadan gerçekleştirileceği bilgisini aktardı.

25 Eyl 2020 - 17:15 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.