BAŞKAN ULAŞ’TAN VALİ KALDIRIM’A TEŞEKKÜR

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, esnafın zor günler geçirdiğini ve bundan dolayı konfeksiyoncu esnafının bayrama kadar işletmelerini saat 23.00’e kadar açık tutmaları için yetkilerden destek istemişti. Başkan Ulaş, bu taleplerinin olumlu sonuçlandığını bildirerek, desteklerinden dolayı Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldım’a teşekkür etti.

Esnafların gerekli ve gerekli tedbirleri alarak işyerlerini bayrama kadar saat: 23.00’e kadar açık tutabileceklerini ifade eden Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, “Bizler esnafımızın zor durumda olduğu ve işletmelerini bayrama kadar saat 23.00’e kadar açık tutmalarını istemiştik. Yetkililerimiz bu talebimizi olumlu karşıladılar buda bizleri çok mutlu etti. Ben şahsım ve esnaflarım adına talebimize olumlu karşılık veren başta sayın Valimize ve yetkililerimize teşekkür ederek şükranlarımı sunuyorum. Ben şimdiden tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlarım” dedi.

19 May 2020 - 15:31 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmet - Sayın başkan gülümsemek seni daha sevecen gösterir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mayıs 15:31