BAŞKAN USLU'DAN, M.NAFİZ KOCA'YA ZİYARET

Ağın İlçesi Belediye Başkanı Ali Uslu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M.Nafiz Koca'yı ziyaret etti.

BAŞKAN USLU'DAN, M.NAFİZ KOCA'YA ZİYARET
Haber albümü için resme tıklayın

Uslu ziyarette yaptığı açıklamada,“ 10 Ocak gazeteciler günü münasebetiyle ilimizin ve basınımızın güzide temsilcisi Nafiz Hocamızın ve kıymetli ekibini ziyaret etmekten onur ve gurur duyuyoruz. Rabbim ilimize ve özellikle daha iyi hizmet etmenizi yüce rabbimden niyaz ediyorum. İlçemiz içinde bir değersiniz, ilçemize katmış olduğunuz değerleri her mecrada ilimize bir iş makinası kazandırılması konusunda da mücadeleniz takdire şayandır. İlimiz için hayırlı hizmetler edeceğinizden zaten şüphemiz yok. Dilek hanımda devamlı irtibatta olduğumuz ilçemizi yakından takip eden arkadaşımız. Allah sizlere hayırlı uzun ömürler versin gününüz kutlu olsun nice hayırlı hizmetler nasip etsin.”dedi.

12 Oca 2022 - 17:36 Elaziğ- Gündem

Mahreç   Editör


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.