Başkentte Elazığ Rüzgarı Esmeye Başladı

Ankara Elazığ Dernekler Federasyonu (ANELFED) tarafından organize edilen ve Elazığ Belediyesi, Elazığ TSO, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Birliği ile Ela...

Ankara Elazığ Dernekler Federasyonu (ANELFED) tarafından organize edilen ve Elazığ Belediyesi, Elazığ TSO, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Birliği ile Elazığ Bakkallar ve Bayiler Odası tarafından desteklenen; Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı Ankara’da yoğun bir katılımla başladı

Elazığ’ın yöresel ürünlerinin tanıtım ve satışının yapılacağı fuar 7-10 Ekim tarihleri arasında açık olacak Fuarın açılış programına Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, ANELFED Başkanı Prof. Dr. Haşim Çakırbay, ESOB Başsanı Cemil Erdem, STK başkanları, siyasetçiler, bürokratlar, yerel yönetim temsilcileri, sanatçılar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Ürünlerimizi Sergileyen Tüm İş Dünyası Temsilcilerine Teşekkürlerimi Sunuyorum”

Ankara Emek Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda düzenlenen Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı’nın açılışında bir konuşma yapan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, “İlimizin çok sayıda kültürel ve yöresel değerleri bulunuyor. Biz bugün burada ilimizin sorunlarını konuşmaya değil, var olan bu güzellikleri başkentimizde tanıtmaya ve daha geniş pazarlara ulaştırmak için geldik. Bugün öğleden önce, üzerinde uzun bir süreden beri çalıştığımız dört bin yıllık ata tohumu olan Menceki Buğdayı’mızın Coğrafi Tescil Belgesini Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan aldık. Elazığ adına çok önemli bir değer oldu. Bunun gibi 15 ayrı ürünümüz daha var. Bu sayıyı artırmak için yoğun gayret içindeyiz. Elazığ kadim bir kültürün devamı olan bir bölge… Buradaki tüm değerlerin, bu gibi önemli platformlarda yer alması bizim için çok değerlidir. Ben başta ANELFED Başkanı’mız olmak üzere, tüm yönetim kuruluna, belediyemize, odalarımıza ve burada birbirinden güzel ve değerli ürünlerimizi sergileyen tüm iş dünyası temsilcilerine kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu organizasyonun içinde yer almaktan çok büyük bir mutluluk duymaktayız. İlimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

08 Eki 2021 - 16:20 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.