Başsavcı Vekili Demirgöz Göreve Başladı

Elazığ Adalet Sarayı’nda Cumhuriyet Savcısı görevini yürüten Ömer Demirgöz 2019 yılı yaz kararnamesiyle Elazığ Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevine atanmıştı. Başsavcı Vekili Demirgöz bugün görevine resmen başladı.

ÖMER DEMİRGÖZ KİMDİR?

1978 yılında dünyaya gelen Ömer Demirgöz aslen Yozgatlı.

Demirgöz, ilk orta ve lise eğitimini Yozgat Çayırlan ilçesinde tamamlayarak Marmara Fakültesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

2004-2012 yılları arasında İstanbul Barosuna kayıtlı avukat olarak görev yaptı. 2012 yılında savcılık mesleğine geçen Demirgöz, Çanakkale’nin Çan İlçesi’nde Elazığ’ın Keban İlçesi’nde ve Elazığ Merkez de Cumhuriyet Başsavcılıklarında Cumhuriyet Savcısı olarak görevlerini yürüttü.

Ömer Demirgöz evli ve 3 çocuk babası. 2019 yılı yaz kararnamesiyle Elazığ Cumhuriyet Başsavcı Vekili olan Demirgöz görevine resmen başladı.

25 Tem 2019 - 12:30 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.