'Becerebileceğimizi kadro olarak gösterdik'

AK Parti Elazığ Milletvekili adayı Zülfü Tolga Ağar, “Bugüne kadar yapmış olduğumuz toplantılarda sizlere bu işi becerebileceğimizi kadro olarak gösterdik. Ben sizlere güveniyorum. Sizler de bu kardeşinize güvenin.” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili adayı Zülfü Tolga Ağar, seçim çalışmaları kapsamında Rızaiye, Nailbey, Kültür, Akpınar, Sarayatik, Rüstempaşa, Olgunlar, Abdullahpaşa ve Aksaray mahallelerini ziyaret etti.

Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar, seçim gezileri kapsamında vatandaşlardan destek istedi.

Mahalle ziyaretlerinde 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatan Milletvekili Adayı Ağar, “Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi önemli bir seçimdir. Bizlerin geleceği için önemli bir seçimdir. Ama en önemlisi Elazığ’ın geleceği için önemli bir seçimdir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hepimiz inanıyoruz. Hepimiz AK Parti’nin bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri biliyoruz. Bu sebepten dolayı Pazar günü seçimlerde bize tam destek vermenizi rica ediyorum. Bugüne kadar yapmış olduğumuz toplantılarda sizlere bu işi becerebileceğimizi kadro olarak gösterdik. Ben sizlere güveniyorum. Sizler de bu kardeşinize güvenin. Bizleri Ankara’ya eksiksiz bir şekilde yollayın. Bizim yatırımları buraya tam manasıyla getirebilmemiz için özellikle kamusal yatırımlar, yarım kalmış sulama projelerinden, ondan sonra özel istihdam projelerinden bahsediyorum. Bu sebepten dolayı 5 kişi gitmemiz gerek. Sizlerden rica ediyorum. Bize desteğinizi esirgemeyin. Size hizmet etmek için burada olan, 16 senedir hizmet eden insanlara gidin. Siz sağ yola doğru gidin. Bizim ittifakımıza gidin. Sol tarafta ne ildiği belli olmayan üçlü ittifaka sakın aldanmayın. Belirsiz yollarda kaybolmayalım. Siz bize emanet olun. Biz de kendimizi size emanet ediyoruz. Onlar konuşur. Biz yaparız.” şeklinde konuştu.

21 Haz 2018 - 13:59 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.